Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel engeszteljem ki a párom?
Egyébként te beszéltél ezzel az emberrel az üzenet előt és/vagy utána?
Ha nem, csak egy random, tipic gyk-s üzenet volt (még ha nem is itt), akkor a párod fújta túl a dolgot.
Ha egy férfi csak dugni akar, előtte arra a kis időre mindenkiből daliás lovag válik. Ha az én párom ilyen üzenetet mutatna, megmondanám neki, hogy ha gondolja menjen el a pasihoz. egyáltalán nem venném a szívemre, mindenki önálló ember, szabad akarattal. Ha én kevés vagyok, nyitva van az ajtó. Nem vagyok önbizalomhiányos ember, pitizni meg nem fogok hogy bizonygassam neki hogy én vagyok számára a legjobb választás. Amiatt meg plána hogy jajjj mi lesz velem nélküled. Miért mi lenne?
A kérdésedre a válaszom: semmivel, ez csak egy üzenet volt, amire feltettél neki egy kérdést. Ő meg a kishitűsége miatt sértődött meg! Nyugi, az emberek döntő többsége kishitű és önbizalomhiányos, ezt fordítják vissza sértődöttségbe ha szituáció van. Ezzel lehet magyarázni ezt a rengeteg rossz kapcsolatot. Mentális betegség, bár ezzel nem igazán foglalkozik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!