Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én miért nem jövök be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem jövök be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Miért nem vesz észre egy lány se? Volt már komoly kapcsolatom csak otthagytak... 15 éves fiú vagyok , szakközépbe járok , tanulok deszkázni és szeretem a Rap-et és a DnB-t.

Kép:

[link]

Üdv. Mr.Nexus

2010. júl. 25. 21:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Intelligens a kérdező, adjatok neki néhány normális választ is csajok.
2010. júl. 26. 01:20
 22/26 A kérdező kommentje:
Utolsó , Köszönöm , erre várok én is :)
2010. júl. 26. 04:32
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a hajad nem jó, vagy növeszt hosszabbra vagy vágasd le. A szemeid szerintem szépek. Hangsúlyozd ki őket :)Hidd el 2-3 év múlva jó pasi lesz belőled, de amúgyis ráérsz, 15 vagy, elsős vagy másodikas, van még időd. Tegyél fel előnyösebb képet magadról,mert mondjuk ez előnytelen. Kb. úgy fényképezd le magad, hogy fej, nyak, és a köldöködig legyél benn :D

16/L

2010. júl. 26. 10:17
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnád elhitetni mindenkivel, hogy menő gyerek vagy, egész cuki lennél!
2010. júl. 26. 14:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Csak az a baj hogy okkal próbálom azt mutatni ,hogy olyan vagyok amilyen...
2010. júl. 27. 09:08
 26/26 anonim ***** válasza:
miért?mindenki megtalálja a magának valót, h*** pi****-k kedvéért meg minek játszod magad?
2010. aug. 6. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!