Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem jövök be a lányoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Miért nem vesz észre egy lány se? Volt már komoly kapcsolatom csak otthagytak... 15 éves fiú vagyok , szakközépbe járok , tanulok deszkázni és szeretem a Rap-et és a DnB-t.
Kép:
Üdv. Mr.Nexus
2010. júl. 25. 21:40
11/26 anonim válasza:
Fúj, de utálom ha valaki cigizik. Azt hiszem, ezzel meg is válaszoltam a kérdésed.
15/L
12/26 anonim válasza:
jajj ez a menő vagyok mert cigizek szánalom, szóval először tedd le a cigit
13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , de amúgy nem dohányzom :) Csak a kép kedvért van cigi a számban. Hogy van e más vonzó tulajdonságom ? Nem tudom , kinek mi számít vonzónak.
2010. júl. 25. 22:34
14/26 anonim válasza:
Miért akarod azt a látszatot kelteni, hogy cigizel?
Legyél önmagad!
15/26 anonim válasza:
Legyen inkább tüsi hajad :) És ne cigizz (még képen se)!!!
16/26 A kérdező kommentje:
Elvonatkoztatva a cigitől ,újra felteszem a kérdést ! :)
2010. júl. 25. 22:55
18/26 A kérdező kommentje:
Na végre :) oda is felkerülök ! Ez kitüntetés :D Utolsó előtti , köszi! :D
2010. júl. 25. 23:26
19/26 anonim válasza:
Jó van látom poénnak vetted a napiszaros viccet, ezért nem küldők semmit, mert kiskorú vagy még, meg esetleg cigi miatt otthon, nehogy kiboruljon a bili! XDDDDD
Öregem szedd össze magad, mert így soha nem lesz csajod, mások véleményével meg ne foglalkozz, olyannak, kell elfogadnod, magad amilyen vagy, ebből gazdálkodj, meg amúgy még csak 15 vagy egy csomó időd van még.
20/26 A kérdező kommentje:
Hát tudod elég zűrűs múltam van ...ha akarod mesélek de nem itt...
2010. júl. 25. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!