Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem jövök be a lányoknak?
Sziasztok! Miért nem vesz észre egy lány se? Volt már komoly kapcsolatom csak otthagytak... 15 éves fiú vagyok , szakközépbe járok , tanulok deszkázni és szeretem a Rap-et és a DnB-t.
Kép:
Üdv. Mr.Nexus
Mert pl. cigizel, és azt hiszed ettől vagány és menő vagy, ez csak egy ok.Amit a képből látni, lehet még sok egyéb ok is.
20f
15 évesen cigizel? grat... én 20 vagyok, de még csak ki se próbáltam. ezért egyértelmű h nem jövök össze olyannal, aki bagózik. másrészt ez a "divathaj" se annyira jó sztem
egyébként meg 15 vagy, még bőven ráérsz ezen agyalni...
hát tehettél volna fel valami többet mutató fényképet...
sztem hajaddal kezdhetnél valamit,ez a fazon nem nagyon jön be valami kis tüsis,nem kell az a rövid felzselézett jó az ilyen kicsit hosszabb kócos :D
kicsit foglalkozz a testeddel...(bár azt nem tudom milyen :D )
Nem kéne cigizned kisapám!!
14/L
Még ráér az. Először nőjj fel!
18/L
Te aztán nagyon "menő" vagy, hogy cigizel meg r n b meg rap meg ilyen stílusos hülyeségeket követsz.
Majd 5év múlva rájössz hogy inkább az a menő, ha van jó állásod és el tudod magadat tartani, és normális FÉRFI leszel, bár ahogy elnézlek te soha nem leszel az, maradsz hímnemű:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!