Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elindult a lejtőn a kapcsolatunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elindult a lejtőn a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Két és fél éve vagyunk együtt. Most költöztünk össze a párommal, viszont tegnap kibukott belőle, hogy úgy érzi kicsit eltávolodtunk egymástól. Nekem ez borzasztó rosszul esett. Tény, hogy érzékenyebbek vagyunk mindketten mostanában, ráadásul én munkát szeretnék váltani, szóval az ezzel együtt járó stressz is közrejátszik. Ráadásul most jött a vírus, össze leszünk zárva, ő home officeben, és félig meddig én is. Ehhez még hozzátartozik, hogy a kijelentése után elgondolkodtam és valahogy ingerültebbek vagyunk egymással mostanában. Én sokat beszélek a járványról, plusz imádom a kutyákat/macskákat, és sokszor mutatok neki ilyen videókat. Tegnap kibukott belőle, hogy idegesítik ezek. Olyan a munkám ami miatt sok a szabadidőm és kiderült, hogy ez is idegesíti és neheztel rám. Én arra gondoltam, hogy lehet nem is a velem kapcsolatos dolgok idegesítik, hanem én, a személyem. Eddig azt hittem jól megvagyunk, a munkakereséssel járó idegeskedést leszámítva, de a tegnapi kijelentése, hogy szerinte eltávolodtunk nagyon rosszul esett. Nem tudom most mi legyen. Tényleg elindultunk a lejtőn?

26N

2020. márc. 22. 07:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy még folyamatban a költözés, tehát régi lakásban még van néhány holmim, viszont gyakorlatilag már 3 hete nála alszom. A régi lakásban most jár majd le a szerződés, március végén.
2020. márc. 22. 17:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látom sötét szemüvegen keresztül a helyzetet. Jó jel, hogy tudtok kommunikálni, nem röpködnek a tányérok.

Szerintem a helyzethez hozzájárult, hogy állást keresel, ráadásul nehezített körülmények között (koronavírus). Kicsit közre játszik a költözésed is.

Kérdezd meg tőle, hogy miért gondolja azt, hogy kicsit eltávolodtatok egymástól. Milyen jelekből következteti ezt? Ha megmondja, akkor csak azt kell megbeszélni, hogy ezeket a jeleket hogyan oldjátok meg, hogyan tudjátok kiiktatni a kapcsolatból.

Szerintem semmi nincs veszve, csak meg kell beszélni.

2020. márc. 22. 18:40
 23/24 A kérdező kommentje:

Beszéltünk erről, azt mondta úgy érzi ingerültebbek vagyunk egymással. Ami sajnos amiatt van, hogy ő home office-ra kényszerült, mondta, hogy itthon nem tud úgy figyelni mint a munkahelyen, amit megértek, én is így vagyok. Plusz lett volna egy utazás szintén a munkahelyétől amit lemondtak, pedig szakmailag nagyon fontos lett volna neki. Az én részemről pedig a munkakeresés stresszel, hogy nem találtam semmi jót, volt ahonnan válaszra sem méltattak, most ebben a járványos időszakban pedig nincs is értelme keresgélni. Félig meddig én is home officeban dolgozom, ami rossz, mert nekem aktív munkám van, megyek erre-arra, de most nem tudok, és ez pénzben is ki fog esni. És erre az egészre mindkettőnknél rájön a járvány, egyikünk se tud találkozni a szüleivel, nem mehetünk sehova, ezelőtt gyakran mentünk moziba, kirándulni, fürdőzni, mindig találtunk programot, de most nem lehet. :(

Én nagyon azt érzem, hogy most ezek jöttek össze. Tényleg azt érzem rajta, hogy neki is kevesebb a türelme, és nekem is. Sajnos mivel össze vagyunk zárva, így akarva akaratlan egymáson töltjük ki ezt. Remélem megoldódik, nem szeretném elveszíteni! :(

2020. márc. 23. 07:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem igen el indult de beszéljétek meg a problémátokat. A kutsás macskás videót meg hanyagold.
2020. márc. 25. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!