Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elindult a lejtőn a kapcsolatunk?
Sziasztok. Két és fél éve vagyunk együtt. Most költöztünk össze a párommal, viszont tegnap kibukott belőle, hogy úgy érzi kicsit eltávolodtunk egymástól. Nekem ez borzasztó rosszul esett. Tény, hogy érzékenyebbek vagyunk mindketten mostanában, ráadásul én munkát szeretnék váltani, szóval az ezzel együtt járó stressz is közrejátszik. Ráadásul most jött a vírus, össze leszünk zárva, ő home officeben, és félig meddig én is. Ehhez még hozzátartozik, hogy a kijelentése után elgondolkodtam és valahogy ingerültebbek vagyunk egymással mostanában. Én sokat beszélek a járványról, plusz imádom a kutyákat/macskákat, és sokszor mutatok neki ilyen videókat. Tegnap kibukott belőle, hogy idegesítik ezek. Olyan a munkám ami miatt sok a szabadidőm és kiderült, hogy ez is idegesíti és neheztel rám. Én arra gondoltam, hogy lehet nem is a velem kapcsolatos dolgok idegesítik, hanem én, a személyem. Eddig azt hittem jól megvagyunk, a munkakereséssel járó idegeskedést leszámítva, de a tegnapi kijelentése, hogy szerinte eltávolodtunk nagyon rosszul esett. Nem tudom most mi legyen. Tényleg elindultunk a lejtőn?
26N
#9:
A párját idegesíti a jelenléte, zavarják egymást egy légtérben, érzelmileg eltávolodtak (elmúlt a szerelem), és gyakori az összezördülés. Csupán a leírás alapján, mivel csak abból tudsz kiindulni.
Ez alapján mit írjunk?
Úgyis az lesz, hogy ciki lenne pár hét után szétköltözni, inkább kivárják egy fedél alatt, amíg idegrohamot kapnak attól is, ahogy a másik veszi a levegőt.
Kérlek ne írjatok oda olyat a kérdésemhez, amit én nem mondtam. Csomót vagyunk egy légtérben és nincs vita, a tegnapit leszámítva két hete volt utoljára, hogy összezörrentünk, de a páromnak már ez is sok ahhoz képest, hogy régen max havi egyszer volt egy kis összeszólalkozás. Sőt ebben az évben kb ha jól emlékszem ötször volt vitánk, nem többször. Kb február eleje óta munkát keresek, azóta sokkal érzékenyebb vagyok, ráadásul a mostani munkahelyemen kevesebb munkát vállalok, mert elkezdtem tanulni is, így többet vagyok otthon. Ő napi 8 órát dolgozik, és rossz neki, hogy mellette alig van szabadideje. Hétvégenként mindig van közös programunk, egy olyan amilyet ő szeretne, és egy olyan amilyet én. De ezek se úgy néznek ki, hogy csak azért is alapon, hanem megbeszéljük, és csak akkor csináljuk, ha mindketten szeretnénk, pl moziba menni, vagy kirándulni egyet.
Szóval kérlek ne adjatok olyat hozzá a kérdésemhez, amit én nem mondtam!
A párom csomószor kéri, hogy mellette legyek, ha én hamarabb felkelek reggel, keres, hogy hova lettem, sőt kifejezetten szokta kérni, hogy menjek vele, ha ő elmegy valahova. Sosem én hozom fel, mindig ő mondja, többször is volt olyan, hogy mondtam hogy nem szeretnék, és ő majdnem megsértődött, hogy miért nem. Szóval nem én erőltetem.
Nem pontoztam le senkit, én csak felpontoztam azok válaszát, akiken úgy éreztem, hogy segítenek. De ha jobban érzed magad, felpontozok mindenkit, sajnálom, hogy van aki le lett pontozva.
Egyébként nem szeretném, hogy igazat adjon itt nekem mindenki, de úgy gondolom, hogy abból a pár sorból amit leírtam, rögtön leszűrni, hogy szakítanunk kell, kicsit erős. Sajnos sokan gyakorin, ezt az elvet követik, pedig szerintem az oldal célja sem az lenne, hogy rögtön mindenki szakítást kiáltson.
Ezért nem érdemes mindenkinek kérdezni itt. Aki a gyakorin párkapcsolati témában felteszi mondjuk azt a kérdést, hogy ő a vanilia fagyit szereti a másik meg a mandulásat, akkor biztos, hogy lesz néhány hozzászóló aki a szakítást javasolja. Ezen csodálkozni teljesen felesleges itt.
A frusztráció nagyon magas egyesekben, sok az elcseszett kapcsolat és akik úgy érzik, hogy rajtuk kívülálló okok miatt ment tönkre a társas életük minden kis problémára a szakítást javasolják, amúgy ismeretlen okból. Ha meg esetleg megcsalás témában kérdezel, akkor a rettegő feleségek fogják ontani a brutálisabbnál brutálisabb ötleteket, hogy ki hogy rohadjon meg.
Szóval szűrjed a válaszokat erősen!:)
Kérdező, ez a "Most költöztünk össze a párommal, " ez mit takar? Mi az, hogy "most"?
Két hónapja? Két hete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!