Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz így fiúm ha visszahúzódó vagyok? :S 16/L
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok nagyszájú (vagyis attól függ, kikkel vagyok :D). És bűnronda se vagyok. De néha úgy érzem, ez miatt nem lesz soha senkim. :/2010. júl. 25. 19:27
11/33 anonim válasza:
4ből nekem is csak 1x jött össze az ilyen típusú barátnő, pedig de jó lenne újra...
12/33 anonim válasza:
Én 20/F vagyok, szintén a fenti problémával. Ehez hozzájön még egy egészségügyi problémám és a hülye dolgaim, amiket nem hiszem, hogy egy lány elnézne nekem. Nem átlagos hülye dolgok, annál bonyolultabbak. Ez van.
13/33 anonim válasza:
de írj privit:P v aki akar
első voltam
17f
14/33 anonim válasza:
19:51
nem baj hogyha én is fiu vagyok?
de írok?:$
ilyen pasit keresek:$
17/F
15/33 anonim válasza:
:DDDD
na itt seggbekuki lesz:D:D:D:D
16/33 anonim válasza:
Indul a Meleg-Expressz, hatoljatok beljebb...XD
Azért nem lesz senkid, mert nem vagy randa??? Ne legyél itten depressziós...:D
Ez kb olyan, mintha elfelejtenéd, hogy kell leülni...:D
17/33 anonim válasza:
egyetértek veled , nekem is ez a problémám :/
15/L
20/33 anonim válasza:
Eddig sajna nem ilyenekkel kezdtem...
De most már minden vágyam egy ilyen lány :)
Írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!