Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szexelünk már?

Figyelt kérdés
Heti 1 szex van (van ahol ez is sok, tudom). Kapcsolatunk elején napi 7. Amikor rá merészelem vetni magam, akkor stoppot parancsol. De amikor a kis lelke szeretne, akkor egybôl rakjam szét a lábam. Mondanám hogy akkor nincs szex, de sajnos eléggé ki vagyok îgy is, nem hogy még azt a ritka alkalmat is megvonjam. Megkérdeztem, hogy nem kîván már, vagy mi baja..De nem, továbbra is szép vagyok, kîvánatos, neki a legszebb, amik oké, nyilván jól is esnek, de akkor miért nem esik nekem minden este? Erre az a válasza, hogy már fáradt, és öreg. Még nincs 30. Kérem szépen, mi lesz velünk 40 évesen, 2 gyerekkel? És most aggódom. Nem akarom soha elengedni ezt az embert. Tudom, hogy jó emberbe szerettem bele. De képes lehet egy nô elviselni ezt îgy?
2020. márc. 18. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne fárasszatok már ezzel a kimerült, stresszes férfi dumával

Én 60 körül, sok stresszel, heti 60-70 óra munkával is kívántam a páromat minden nap.

Mondjuk mi szerettük egymást, nagyon.

Szóval ez nagyon nem OK helyzet. Valahogy bírd rá, hogy beszéljen komolyan!

2020. márc. 20. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!