Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szexelünk már?

Figyelt kérdés
Heti 1 szex van (van ahol ez is sok, tudom). Kapcsolatunk elején napi 7. Amikor rá merészelem vetni magam, akkor stoppot parancsol. De amikor a kis lelke szeretne, akkor egybôl rakjam szét a lábam. Mondanám hogy akkor nincs szex, de sajnos eléggé ki vagyok îgy is, nem hogy még azt a ritka alkalmat is megvonjam. Megkérdeztem, hogy nem kîván már, vagy mi baja..De nem, továbbra is szép vagyok, kîvánatos, neki a legszebb, amik oké, nyilván jól is esnek, de akkor miért nem esik nekem minden este? Erre az a válasza, hogy már fáradt, és öreg. Még nincs 30. Kérem szépen, mi lesz velünk 40 évesen, 2 gyerekkel? És most aggódom. Nem akarom soha elengedni ezt az embert. Tudom, hogy jó emberbe szerettem bele. De képes lehet egy nô elviselni ezt îgy?
2020. márc. 18. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idő alatt lett napi 7???-ből heti 1?
2020. márc. 18. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is jól esnél. Nem lennék fáradt hozzád. De óvszert ne, ok? ☺️ 32F
2020. márc. 18. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Ettől 3 vibrátor feladta volna a harcot.
2020. márc. 18. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
" Kapcsolatunk elején napi 7." Szép, szép! De ez mennyi idö alatt? Normál esetben ez legalább 10...12 ora (Vagy gyorstüzelövel 7X3perc max) Melyik is volt? Azt hitted nyugdijig ez igy marad?
2020. márc. 18. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg a párod stresszes életmódot folytat, kimeríti a munkája, a napi feladatai. S ha így van, akkor ne csodálkozz azon, hogy a szexuális étvágya lecsökkent. A szervezet úgy működik, hogy ösztönösen tartalékolja az energiákat, márpedig egy férfi részéről a szex energiába kerül. A férfiak nem szexrobotok, s esténként már lehet, hogy inkább aludna. Esetleg vágyfokozóval lehet próbálkozni, de ha ő erre nem hajlandó, akkor sajnos kénytelen vagy belenyugodni ebbe a helyzetbe. Lehet, hogy idővel a te vágyaid is csökkenni fognak, de addig is ott az önkielégítés lehetősége, amiben esetleg megkérheted, hogy szívességből asszisztáljon. Ha szeret és látja, hogy szükséged van rá, meg fogja tenni. Nem olyan izgató talán, mint ha vágyai üldöznék és leteperne, de több a semminél.
2020. márc. 18. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Átéltem már ezt, nagyon megalázó érzés. Újíts be mellé szexpartnert vagy hagyd el.
2020. márc. 18. 21:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat😘
2020. márc. 18. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Mert kamu vagy:) vagy masra vagyik.... nem

Kivan

2020. márc. 18. 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is ugyanez van. Tobb szeretom van rinderrol.

Kosz nem kerek privatot.

N

2020. márc. 18. 22:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Buszke lehetsz magadra...
2020. márc. 18. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!