Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Fáj a szívem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Fáj a szívem.

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 2 éve vagyok együtt, illetve emellett van egy barátom, akivel viszont 4 éve. Akivel hosszabb ideje vagyok, azzal voltak néminemű problémák a kapcsolatban, ezért is lett a másik. Ez most nem számít, de akivel két éve vagyok, abba nagyon szerelmes vagyok, és most összeismerkedett egy lánnyal, akivel most együtt van. Persze megbeszéltük, hogyha neki lesz valakije, akkor abbahagyjuk a mi kis kalandunkat. Ennek ellenére minden nap keres és nem bír nélkülem meglenni, ahogy én sem nélküle. Ez már egy hónapja így megy, de nem találkozunk, csak beszélünk. Amikor beszélünk telefonon, vagy msn-en, többször előfordult, hogy sírt, vagy én sírtam, mert hiányzunk egymásnak. Szerinte összhangban vagyunk és egymáshoz tartozunk. És most két napja, írtam neki egy smst, hogy ne keressen tovább, mert én ezt már nem bírom így, és csak szenvedek, úgy érzem csak forgatja bennem a kést azzal, hogy élteti bennem a reményt, hogy leszünk mi még együtt. És azóta nem keres. Mit csináljak? Hogy felejtsem őt el, vagy ha nem felejtem el, hogy könnyíthetnék a fájdalmamon? Az a baj, hogy látni is lehet rajtam, hogy rossz kedvű vagyok és semmihez sincs hangulatom, és nem tudom mivel megindokolni, mert ezt nem mondhatom el. Segítsetek kérlek. 21/L
2010. júl. 25. 17:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az,hogy ez nehéz dolog,nem vitás!

De aki itt rib@@ meg kur@@zik, hát nincs igazatok!

Miért lenne ő az? Csak a maga boldogságát keresi,mint mindnyájan! Szerintem,ebből kimászni nem lesz könnyű és ráadásul nem szereted a barátodat akivel 4 éve együtt vagy! Akkor minek vagy vele együtt? Mert olyan,mint egy kényelmes cipő,amit már kitapostál és kényelmes? Szerintem nem ez a jó megoldás! Hagyd el mert boldogtalan leszel! A másik srác meg gondolom,megelégelte a másodhegedűs szerepet és lépett! De ha ennyire szeretitek egymást,akkor egy pár barát aki majd neheztel,hát Istenem! Nem jöhet minden könnyen! Valamit valamiért! Szerintem beszéljétek meg ezt és aztán döntsetek! Mert így sem neked sem a fiúknak nem jó! Arról nem is beszélve,hogy jól átvertétek azt a srácot,akivel 4 éve együtt vagy! Sok sikert!

2010. júl. 27. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!