Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Fáj a szívem.
Az,hogy ez nehéz dolog,nem vitás!
De aki itt rib@@ meg kur@@zik, hát nincs igazatok!
Miért lenne ő az? Csak a maga boldogságát keresi,mint mindnyájan! Szerintem,ebből kimászni nem lesz könnyű és ráadásul nem szereted a barátodat akivel 4 éve együtt vagy! Akkor minek vagy vele együtt? Mert olyan,mint egy kényelmes cipő,amit már kitapostál és kényelmes? Szerintem nem ez a jó megoldás! Hagyd el mert boldogtalan leszel! A másik srác meg gondolom,megelégelte a másodhegedűs szerepet és lépett! De ha ennyire szeretitek egymást,akkor egy pár barát aki majd neheztel,hát Istenem! Nem jöhet minden könnyen! Valamit valamiért! Szerintem beszéljétek meg ezt és aztán döntsetek! Mert így sem neked sem a fiúknak nem jó! Arról nem is beszélve,hogy jól átvertétek azt a srácot,akivel 4 éve együtt vagy! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!