Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Fáj a szívem.
Kérdezhetek vmit??
A hosszabb kapcsolatoddal miért vagy még mindig együtt????
Ha véget vetetél vna annak a kapcsolatodnak akkor talán nem lett vna másik lány a 2 éves kapcsolatodnak...És akkor te is és ő is boldogak lehetetek vna EGYÜT!Erre nem gondoltál???Hogy befejezed a 4 évest???És itt lett vna a 2 éves!Mert így jóó h.fogot az alkalmon a 2 éves és egy olyan lánnyal jár akinek ő az első és nem csak másodlagos!Mind1 kivánom h.jól jöjj ki ebből a helyzetből bár még fiatal vagy bármi történhet,de én a helyedben nem hitegeném a 4 évest hátha ő is megtalálja azt akivel tényleg boldog lehetne...
Mind1 azért drukolok...
Nehéz helyzet az biztos!:S Szerintem hagynod kéne mind két kapcsolatot és keresni valaki mást, új és tisztalappal kezdeni. Ahogy fentebb is írták még fiatal vagy. Persze tudom, mondani könnyű.
Mindenesetre én is sok sikert és jó döntést kívánok!
aah basszus..nem tudom hogy vagy kepes meg egyutt lenni a "negyevessel"...miert amitod? mieeeert? ha nem is jossz ossze a "ketevessel" de legalabb ne hujitsd a masikat..nah latod?! ez a ribancsag.ami nem megy nem kell
eroltetni!!jojj ossze azzal akit jobban szeretsz vagy keress egy uj tarsat, ne bolonditsd egyiket sem.
Egy este jöjjetek össze mind a négyen.
Reggelre kialakul a megfelelő párositás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!