Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 ev hazassag ez?
Szkuvi pls.
Mi ez a kérdés? Még értelmezni is alig lehet.
Alig? Segíts kérlek, nekem semennyire se sikerült!
Na szóval, ha szívtál ha ittál, jó esetben is javít az autocorrect.
Te vagy az első akinek ajánlom hogy kapcsolja be.
Ezt a képzeletbeli dolgot értelmezni sem lehet.
A férjed, már amennyire kiveszem értelmes irasodból, elküldött, hogy keress magadnak alkalmi partnert, csak legyél diszkrét.
Vagy mert ő már félre ment és téged nem kíván, vagy mert nem áll fel neki a cerka.
Inkább az első.
Csak a gyerek miatt vagytok együtt.
Nem szívtam,es nem fogyasztok alkoholt!
Nem tudom megcsalt-e? Bizonytalan vagyok személyszallitasal dolgozot par evig ahol ugye van no. Gyermekunk imadja az Apjat es en nem akarom elvesziti egyiket sem es elunk egymas melett kozosen fizetjuk a szamlakat. Nem tudom van igy valaki?
Ugraszd ki a nyulat a bokorból.
"...menjek eljem a vagyam de este vacsora legyen...": Ő kér valamit, így neked is legyen elvárásod, igényed.
Estére készülj valami totál meglepivel számára, pl.: dominaszerep, vagy olyan dologgal, amit ki szeretnél próbálni. Erre neki partnernek kell lennie. Amikor benne van a buliban, akkor kérdezz rá keményen dolgokra. Játszadozz el vele egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!