Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel rosszat mondtam?
Figyelt kérdés
Párom 24 éves, dohányzik rendesen napi egy doboz elmegy nála, minden órában kimegy 2x szívni. Viszont most beteg lett,torokgyulladása van és megkértem hogyha lehet mellőzze egy pár napig a cigit vagy ritkábban gyújtson rá mert félek hogy így lassabban fog meggyógyulni. Erre megsértődött hogy én ne aggódalmaskodjak majd ő tudja mi a jó. Most erre mit mondjak? Olyan mint egy hisztis kislány2020. márc. 16. 14:02
11/13 anonim válasza:
#10 Szerinted. A ciginek 1000x rosszabb szaga van és sokkal messzebbről érezhető. Vagy te utcán alkoholt ivó emberek közt sétálsz és akaratod ellenére érzed a szagát?
12/13 anonim válasza:
Igen eleg sok ilyen élményem volt mar :D
13/13 anonim válasza:
Torokgyulladás miatt egy kemény bagós sosem fogja letenni a cigit. Nálunk a 4 éves sirva fakad ha az apja rágyújt plusz még durván hipohonder is a szentem minden másra (pl. szédülésnél már stroke-ja van...) , de a cigit azt szívja...pedig rokonok közt volt tüdőrákos mégse teszi le...hàt még egy torokgyulladásért.
Ne kezdj szélmalomharcba , mert felesleges.
Majd ha az élet megcsapja csak akkor tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!