Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem akar a baratnom komolyabb kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A baratnom 40 eves (elvalt no, van 2 gyereke)en 23 eves vagyok mar 3 honapja tart koztunk a dolog. Nem akar komolyabb kapcsolatot mint ami van azaz talalkozunk nala, beszelgetunk, filmet nezunk, sexelunk de nyilvanosan ne mutatkozhatunk (anyammal baratnok), ha kitudodik abbol oltari nagy balhe lenne de ugye elobb utobb ki fog. Neki volt mar velem egy idos baratja akivel egyut voltak ugy 1 evet. Mikor kerdeztem miert nem akar tobbet az volt a valasza mert nem tudna egyut elni senkivel nem tudja elviselni. Mar az elejen megmondta de igyis tuleptuk a hatart mint amit megbeszeltunk hogy semmi komoly, mar szeret engem en is ot de nem kepes tobbet engedni. Bizzam az idore a dolgot hogy kienged idovel vagy mit tegyek? Szerintetek mi lenne az idealis? 23F
2020. márc. 16. 01:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te az altalad leírtakból nem tudod, hogy miért mondta ezt, akkor ott komoly bajok vannak
2020. márc. 16. 02:07
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Keress magadhoz illő lányt.
2020. márc. 16. 07:13
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Liliomtipras hogy kikezdett veled es magàhoz "köt".

Keress hozzad valot. Majd 40 évesen megerted.

Párom ki van akadva azokon az idös nökön akik öt huszonévesen fel akartàk szedni meg kihasznàlni. Mély megvetessel beszel roluk hogy amikor fiatal volt mi a francot akartak töle az ilyen hozza kepest kivenhedt anyàk. Hogy a naiv fiatalsàgàt hasznàljàk ki

2020. márc. 16. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Mit gondolsz, egy elvált 40 éves nő mégis mit akarna egy 23 éves gyerektől? Gondokozz kicsit még akkor, ha eddig nem esett le.
2020. márc. 16. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Azon kívül. hogy társaság vagy és van egy kemény farkad, semmit nem akart tőled. Azt értem, hogy most neked az a női test, punci jó, de hosszabb távon semmi értelme. Élvezd még lehet, komolyra meg keressél 18-20 évest. Ez nem mai jelenség. 70 években 20 évesen nekem is volt 45 éves barátnőm, akivel össze jártunk. Mind ketten tudtuk, ez csak arról szól.
2020. márc. 16. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Remélem, azokon a korosodó pasasokon is ki van akadva, akik fiatal csitrik után kaparnak... Azok még szánalmasabbak, és jóval több van belőlük.

2020. márc. 16. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert meg van a saját élete és picit tovább lát, mint te. Tudja nagyon jól, hogy ebből nem lesz semmi, nincs közös jövőtök. Kicsit kikapcsolódik veled, kiszakad a hétköznapokból és van kivel szexelni.
2020. márc. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!