Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem akar semmilyen kapcsolatot, akkor miért nem közli frankón, miért kommunikál továbbra is?
Lehet csak nem hallod amit mond vagy nem tudsz metakommunikációt értelmezni.
Lehet csak nem akar megbántani.
Sokféle lehet.
Ideje lenne aggyal élned végre! A nők ilyenek. Nem az eszükért vagy az egyenességükért szeretjük őket! Felszedni sem úgy tudod őket hogy eléjük állsz és kerek-perec megmondod hogy mit akarsz tőlük, hanem körbe kell udvarolni őket...
Máshogy működik egy férfi agya és máshogy egy nőjé.
6-os!
Én speciel szeretem ha egy nőnek van egénisége és ész is párosul a buksijába! Egy tök buta igénytelen nő számodra vonzó? Mert számomra nem! Na de nem vagyunk egyformák.
9-es!
Őszinte leszek! Nekem soha nem volt még női haverom/barátom. Minek?
Pontosabban.. ha nekem szimpatikus,vagy tetszik egy nő,soha nem tudnék úgy nézni rá mint egy ffi jóbrátomra! Vagy szerelmet érzek,vagy szexuális vágyat. Ezt a kettőt mindig kizárólag! Aki meg nem tetszik nekem, és nem szimpatikus nyílván semleges valaki akivel nem foglalkozok sehogy.
Férfi és nő között ha van valamilyen rezonencia,ott bármi kialakulhat! Vagy szex vagy szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!