Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem magam átverve?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam átverve? Más arcát mutatta! L

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Párom volt, amikor képbe került a mostani barátom (legyen B). B olyan szinten elkezdett udvarolni nekem, ahogy még soha senki. Pl verseket írt nekem,elszavalta,dalokat írt énekelte,gitározott stb..tényleg olyan szinten volt romantikus olyan érzelmeket mutatott ,hogy pár hét udvarlás után őt választottam. Tényleg kb megőrült értem..de ahogy járni kezdtem vele,biztos lett azután semmi érzelem kb. Hirtelen ridegebb lett velem,mármint normálisan viselkedik és elmondja,hogy örül nekem,kedvel,akár szeret is ,de így ennyi. Egyáltalán nem, olyan túlzottan romantikus mint az elején,sőt kb. semmilyen szinten nem az. Mondtam is neki,hogy elég nagy az ellentét a mostani énje és a régi között. Mire azt mondta,hát már nincs szükség ilyen erőfeszítésekre...

úgy érzem át lettem verve. Már csak a csípős poénjai maradtak és a szexuális vonzalma amit folyton kifejez.

Én meg pont azért választottam őt,mert azt ígérte,hogy mennyire nagy szerelem lesz ez itt...izzó szerelem stb...ehelyett gyakran lusta találkozni velem ,folyton panaszkodik valamiért, hogy fáradt stb.

Jogos lenne,ha emiatt dobnám? ÉN már családot akarok, majd maximum 2-3 év múlva. ÉS lenne jobb jelölt is apa szerepre ,mint ő...tényleg azt gondolom,hogy átvert engem.

2020. márc. 13. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hu, hasonló cipőben jártam..

A kapcsolatom elhidegülve és híg fos volt, de még tartott.. Közben jött az udvarló, akivel közöltem hogy még azért tart..

Az udvarlót nem annyira zavarta, hónapokig ostromolt. Egyébként nekem is nagyon megtetszett és a közös hang is meg volt köztünk. (nem kell ítélkezni miért kedztem el vele beszélgetni, a párom ekkor már mással beszélgetett még akart kávézgatni a tudtom nélkül.. persze állítólag csak barátságból, na hagyjuk.. Ha ez nincs, akkor nem nyitok én sem afelé, aki tetszik)

De amikor racionálisan belegondoltam, ez a fene nagy udvarlás, közvetlenség, "nyájasság" mindig gyanús.. Pláne hogy tudja hogy még kapcsolatom van.

Én nem tudtam megbízni benne, meg apró jelekből rossz érzésem volt vele, és nem tudok ettől elvonatkoztatni. Mindig is attól féltem, hogy ez következne be pl, amit te is írtál. Egy barátnő is pont így járt a lovagjával.. 1-2 hónap alatt eltűnt a nagy romantika.

Szóval én nem hagytam el a párom végül. Bár eleve nem más miatt akartam ezt meglépni.

Viszont.. én elgondolkoznék azon is, hogy miért férkőzhetett be ez az "izgalmas" 3. nem mindegy, hogy csak egy ideiglenes hullámvölgy volt és rosszul kezeltétek ( legközelebb ha elhidegültök a válságterv ne a másik karjába rohanás legyen pl).

Ha meg langyoska volt már jó régóta, én akkor talán nem visszamennék, hanem a jövő felé néznék, előre.

2020. márc. 14. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Én viszont azon gondolkodnék el, hogy már megint van más jelöltje a kérdezőnek.
2020. márc. 15. 10:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok

Hát szerintem az lehet benne a pakliban, ilyen nyilatkozatok után:

- "A Nyilván sokkal jobb volt mint B.."

- DE A-t valamiért ott hagyta , mikor képje jött B (azért amilyen képet mutatott/ígért)

Engem ez arra enged következtetni, hogy eleve hiányzott valami az első kapcsolatából a kérdezőnek. Ekkor jött B, akire azért figyelt fel, mert B pontosan azt sugározta felé, amiben hiányérzete volt.. (nagyon gyakran ezért férkőzik be 3. A 3. pontosan erre a hiányállapotra hívja fel ilyenkor a figyelmet. Ha az embernek van már némi önismerete, akkor tudja, hogy ilyenkor el kell gondolkozni, miért érez fellángolást a másik iránt, mi az, ami benne megvan, de a párja nem tud megadni. )

Pl: B a romantikát, figyelmességet, kedvességet mutatta felé. A szerelmet.

-> Most vagy az van, hogy szimplán nem volt szerelmes a kérdező már A-ba és a langyos fosba nem volt nehéz bekavarni az új 3.-nak..

Vagy az van, hogy szimplán A elhanyagolta egy ideje a kapcsolatot vele, nem volt már vele romantikus, figyelmes meg hasonló apróságok.

Aztán az is igaz, hogy msot miután B-vel összejött, B ugyanúgy elhanyagolja ( Lusta találkozni, meg már most sem tesz erőfeszítéseket..)

Tehát nincs előrébb. A-t valóban ne szivasd meg, ülj le és gondold át, hogy van-e köztetek még szerelem: ha nem az van, hogy A elhanyagolt téged, hanem ugyanúgy törődött veled, de mégis hiányérzeted volt és nem volt jó neked, ha ezért mentél B-hez.. Akkor valszeg nem kéne visszamenni A-hoz, mert A legjobb formájában is mindent megtett, ebben ennyi volt.. A-ho csak akkor menj vissza, ha csak egy rövid időszak állt be, vagy valami ok volt erre az elhidegülésre, eltávolodásra, amit még helyrehozhatónak vélsz. De ha tudod h ugyanolyan lenne, akkor ne félj egyedül lenni most egy kicsit.. Szerintem..

2020. márc. 15. 15:07
 14/14 A kérdező kommentje:

,A' azóta sokkal romantikusabb,viszont ő a kapcsolatunk fél éve alatt nem volt az egyáltalán. Vagyis de az első két hétben talán,de akkor sem olyan szinten mint valaha is ,B'.

,A'-t szerintem soha nem szerettem úgy igazán,mindig is éreztem,hogy vele nem tudnám elképzelni a jövőmet,mármint nem látom őt apának,nem látom olyan tárnsak akire támaszkodhatok úgy igazán. Nem is értem ő mirét volt belém szerlemes vagy miért az még mindig ? Csak ültünk egymás mellett,soha egy veszekedés egy ellentét,mert jó az úgy ahogy van. Ilyen tedd ide tedd oda pasi volt. Én meg olyan nő vagyok aki igényli ha kicsit irányítják,ha határozotabb a férfi,ha lehet rá támaszkodni ,ha romantikus stb...B ilyen. Amúgy megint volt egy két konfliktusunk,de megmondtam neki,hogyha így folytatja ennek a kapcsolatnak vége részemről. Azóta megerőlteti magát,átjön hozzám,eljön találkozni,sőt megint elővette a romantikusabb énjét és sokat beszélgettünk ami elgondolkodtatott magammal kapcsolatban. PL mondta,hogy azért mert néha valami miatt kirizál engem az nem azt jelenti ,hogy nem szeret vagy hogy bántani akar,ez csak azt jelenti,hogy látja a hibáimat is,de elfogadja és nem is zavarja őt. MEg hogyha ennyire érzékeny vagyok erre akkor nyilván figyelni fog rá és nem úgy közli,mert ő meg ilyen alapvetően ,hogy nyers.

Egyenlőre mondtam,hogy oké most ezen lépjünk túl. Nyilván,ha többször is lesznek iylen negatív dolgok vele kapcsoaltban akkor lépek.

2020. márc. 16. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!