Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak mutatta magát, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak mutatta magát, mint aki valójában ő?

Figyelt kérdés
Tudom, ez a keserű valóság, az emberek nagy része másnak mutatja magát, mint ami valójában az igazi énjük, de valami miatt azt hittem, hogy ez a férfi tényleg a valódi arcát mutatja előttem. Egy két hete sajnos rájöttem, hogy közel sem olyan, mint amit én hittem. Több, mint egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk és nem értem, hogyhogy ennyi idő kellett ehhez. Amúgy nem a szerelem vakított el, valóban másfél éven át színészkedett. Mit gondoltok, milyen mértékben megbocsátható ez? Hiszen nyilván az elején mindenki a jobbik felét mutatja, de ez meddig normális méretű? Nálunk arról van szó, hogy elhitette velem, hogy családot akar, házat stb és amint lehet...de sajnos nem úgy tűnik, hogy ő mostanában ezt akarná. Mindenféle kifogásokat gyárt, úgy érzem, nem akar velem végképp elköteleződni nekem meg már abból van elegem, hogy türelmes legyek. Való igaz, család még nem jöhet, de közös ház projektbe bele tudnánk vágni. Szerintem ő nem akarja ezt ennyire komolyan, de végig azt mondta, hogy igen, csak nemrég bukott ki, hogy azért tervezett szóban, mert tudta, hogy én komoly kapcsolatba vagyok csak hajlandó belemenni, aminek a közös élet, házasság stb a végkifejlete. Hiszen db erre vágyom, s ennek megfelelően már az első hónapokban megosztottam vele ezt a szívem vágyát. Itt már nincs értelme várni,nem? És ez elég nagy hazugság volt.
2019. nov. 21. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem mutatta másnak magát, akkor azt úgy gondolta, most meg máshogy. Megesik az ilyen.
2019. nov. 21. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem csodálom hogy nem akar veled közös jövőt... Ilyen erőszakos hisztérikával még is ki a ló pikula akarna hosszú távon komolyabban tervezni???🤦🙄
2019. nov. 21. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Mert egy ember ennyi idő alatt nem gondolhatja meg magát? A házról meg ne is kezdj el moralizálni. Egy ingatlan megvásárlása, átalakítás és fenntartása egy egész életre szokó befektetés. Valószínűleg hitel kellene hozzá vagy ha nem akkor meg az az összeg esik ki a vállalkozásból és magánéletből is. Nem akarlak megbántani de miért nem ülsz le vele és beszéled meg komolyan a dolgokat. Ne ködösíts ne utalgass dolgokra hanem konkrétan beszélj vele.
2019. nov. 21. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Lehet, hogy az elején, még akarta, de időközben megismert, és rájött, hogy ez veled nem fog menni.

Van ilyen.

Elszállt a rózsaszín köd, és most már reálisan tud gondolkodni.

2019. nov. 21. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Ha én komoly dologban ígéretet tettem a páromnak, de közben meggondoltam, akkor kötelességemnek tartom, hogy ÉN hozzam elő a változást és NE UNSZOLÁSBÓL JÖJJÖN RÁ A MÁSIK.

Kedves Kérdező! Nem vagy hiszterika (mint fentebb tituláltak), szerintem logikusan gondolkozol, a jövődet (jövőtöket) akarod építeni. Tarts ki emellett a nézeted mellett! Ha Neked nem felel meg a nézete, szakíts a pároddal.

Ffi.

2019. nov. 21. 11:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudjatok, nem értem az első négy válaszadót...ezek nagyon komoly témák. Ha esetleg elmúlt a rózsaszín köd, vagy meggondolta magát valaki, akkor nem kellene minél előbb szólni erről a másiknak?? Nem tudom hova tart ez a Világ, ha ilyen jellemetlen emberek élnek rajta...nem hiszem el, hogy annyira nehezére esne valakinek egyenesnek lenni. Én azon vagyok ennyire kiakadva, hogy az utolsó pillanatig hitegetve voltam, tehát egy-két héttel ezelőttig. Úgy gondolom, jogosan érzem magam átverve...és igenis, nekem gyerekkorom óta ez az álmom. Mindent el tudok érni az életben, csak pont azt nem, amit a legjobban szeretnék. Azt hittem, ő partner ebben és több, mint egy évig folyamatosan így mutatta. Erre most kiderültek a dolgok nemrégiben. Akkor miért én vagyok hisztérika, miért én vagyok a nem normális?
2019. nov. 21. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Nah pont ezért van az, hogy én az első perctől kedzve azt adom, amit 50 éven át is adnék. :D Mondjuk nem is vagyok éppen népszerű... :D
2019. nov. 21. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Dre, az legyen a fontos, hogy annál légy népszerű akit erre alkalmasnak tartasz. Mindenki előtt nem lehetsz jó.
2019. nov. 21. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el... mindenkinek vannak álmai. Milyen törtetésről beszélsz? Szimplán van valami, amit nagyon szeretnék és ha valakivel ez az elképzelésem nem találkozik, akkor nem baj, de elvárom, hogy őszintén megmondja. A házasságot és minden egyebet ő hozta fel. Természetesen én mondtam, hogy ez az álmom, saját család stb...S ez alapján több, mint egy éven át már a leendő gyerekeinl nevét tervezte, házakat nézegettünk stb, de kiderült hogy hitegetés volt az egész. Miért én vagyok a szemétláda? Hát esküszöm nem értem.
2019. nov. 21. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Attól még hogy törölteted a válaszomat, ezzel csak homokba dugod a fejed.

Ne haragudj, de 43 évesen azért már van annyi tapasztalatom, hogy az égvilágon semmit sem fogsz elérni az életben ezzel a visrlkedéssel.

És igen, menekülnek az ilyentől a faszik, ha tetszik, ha nem.

Nézz magadba, sürgősen változtass, mert ha nem, az összes kapcsolatod ilyen lesz.

Tessék, töröltesd ezt is, nekem mindegy.

Csak te járnál jobban ha használnád az eszedet is, és nemcsak pasibehálózásra.

2019. nov. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!