Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak mutatta magát, mint aki valójában ő?
Lehet, hogy az elején, még akarta, de időközben megismert, és rájött, hogy ez veled nem fog menni.
Van ilyen.
Elszállt a rózsaszín köd, és most már reálisan tud gondolkodni.
Ha én komoly dologban ígéretet tettem a páromnak, de közben meggondoltam, akkor kötelességemnek tartom, hogy ÉN hozzam elő a változást és NE UNSZOLÁSBÓL JÖJJÖN RÁ A MÁSIK.
Kedves Kérdező! Nem vagy hiszterika (mint fentebb tituláltak), szerintem logikusan gondolkozol, a jövődet (jövőtöket) akarod építeni. Tarts ki emellett a nézeted mellett! Ha Neked nem felel meg a nézete, szakíts a pároddal.
Ffi.
Attól még hogy törölteted a válaszomat, ezzel csak homokba dugod a fejed.
Ne haragudj, de 43 évesen azért már van annyi tapasztalatom, hogy az égvilágon semmit sem fogsz elérni az életben ezzel a visrlkedéssel.
És igen, menekülnek az ilyentől a faszik, ha tetszik, ha nem.
Nézz magadba, sürgősen változtass, mert ha nem, az összes kapcsolatod ilyen lesz.
Tessék, töröltesd ezt is, nekem mindegy.
Csak te járnál jobban ha használnád az eszedet is, és nemcsak pasibehálózásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!