Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemben vagy szerelem nélkül élni?
A párommal több mint öt éve együtt vagyunk, közös ház hitellel, kihült kapcsolatban, sex minimális. De megismertem valakit a munkahelyemen. Vele az első perctől megvolt a szikra. De családja van, gyerekei felesége, és több mint 15 évvel idősebb nálam. A szülei és az én szüleim is ellenzik a kapcsolatot. A viszonyunk másfél hónapig tartott, már mindenki tudott róla. Elhagyta volna értem a családját de féltem lépni. Azóta nem találkoztunk eü okok miatt.
Érdemes tovább élni egy boldogtalan kapcsolatban, vagy kockáztassak és válasszam a szerelmet?
Vajon tartós kapcsolat lehet ekkora kor különbséggel?
Tényleg szeret és meg tud bocsátani?
Gondolom, a pároddal sem úgy kezdted, ahogy most vagytok, és ezzel a pasival sem lesz jobb pár év múlva.
Ne haragudj, de aki másfél hónap után felakarja rúgni a házasságát gyerekektől, az nem vehető komolyan. Valszeg messze nem te vagy az első kalandja.
A a pároddal 5 év után itt tartatok, hogy kihűlt az egész, akkor eleve nem maradnék benne a helyedben, hitel és szerelem ide vagy oda. Ebben a kapcsolatban semmi értelme benne maradni, gyakorlatilag még csak most kezdődött el, de már nem működik.
A szeretőt is hanyagolnám, jól mondják a többiek, aki másfél hónapos kapcsolat miatt képes lenne elhagyni a családját, az nem megbízható. Valószínűleg mellőled is ilyen könnyedén dobbantana, egyrészt, másrészt hozzád is hasonlóan hűséges lenne.
Én egyiket sem választanám, de nem én vagyok ebben a helyzetben.
Kedves utolsó!
Mi nem vagyunk házasok, se gyerek. 22éves vagyok, a párom 25.
Lehet hogy hülye voltam hogy bele szerettem, de megtörtént. Megfogott benne valami, azt is tudom hogy mi.
Minden szerelem ellaposodik. Azt nem itelem el, ha valaki felrelep. Ha nem tenne, gondolatban ugyis csal, es meg vadolja is a parjat a boldogtalansagert.
Semmikepp nem vele kepzelnem a boldog jovot. Hacsak a ket hazassag enelkul is megy tonkre. De attol meg nincs garantalt happy ending. Jo lenne valahogy egy gyonyoru emleknek eltenni, lezarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!