Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a havi egyszeri sex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a havi egyszeri sex?

Figyelt kérdés
Három hónapja házasodtunk össze és havonta egyszer bújunk össze. Szerintem ez nem normális..igaz, hogy olyan a munkabeosztásunk, hogy ritkán talizunk, és persze az, hogy csak este, csak otthon tudjuk csinálni..., unalmas lehet. Próbálok néha kezdemélnyezni, de a férjem szerint mindig pont rosszkor. Nem csal meg az tuti, mert érzem és tudom, hogy szeret, de ha ez sokáig így megy nem hiszem, hogy jóra vezet.
2008. nov. 21. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Mi öt éve vagyunk együtt és szinte kétnaponta szexelünk öt éve és még nem untuk meg egymást.Nálatok valami gond lehet,esetleg valami amit meg kellene beszélni.Ilyen friss házason még nem lehet a fáradságra fogni
2008. nov. 21. 14:14
 12/14 anonim válasza:
100%
Én is azt javalsmo,mindenféleképpen derítsd ki,hogy mi van a háttérben és beszélgess vele,de óvatosan puhatolózz!
2008. nov. 21. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem normálisa havi egyszeri szex. Sajnos nálunk is pontosan ez a helyzet mint nálatok. Nagyon sokat leültem a párommal megbeszélni mindent lépésről lépésre,de semmi nem változik és mi már három éve házasodtunk össze. Három éve a szexuális életünk egy nagy nulla.
2008. nov. 21. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Sokszor lelki problema van a hatterben es ez kihat a szexualis eletre.Tehat amig nem oldjatok meg a problemakat addig nem lesz javulas.Foleg egy ferfinel furcsa ez a dolog,hisz ok nehezebben birjak szex nelkul mint a nok.Ilyen esetekben inkabb a kezuket hivjak segitsegul...
2008. nov. 23. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!