Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a havi egyszeri sex?
Figyelt kérdés
Három hónapja házasodtunk össze és havonta egyszer bújunk össze. Szerintem ez nem normális..igaz, hogy olyan a munkabeosztásunk, hogy ritkán talizunk, és persze az, hogy csak este, csak otthon tudjuk csinálni..., unalmas lehet. Próbálok néha kezdemélnyezni, de a férjem szerint mindig pont rosszkor. Nem csal meg az tuti, mert érzem és tudom, hogy szeret, de ha ez sokáig így megy nem hiszem, hogy jóra vezet.2008. nov. 21. 10:01
11/14 anonim válasza:
Mi öt éve vagyunk együtt és szinte kétnaponta szexelünk öt éve és még nem untuk meg egymást.Nálatok valami gond lehet,esetleg valami amit meg kellene beszélni.Ilyen friss házason még nem lehet a fáradságra fogni
12/14 anonim válasza:
Én is azt javalsmo,mindenféleképpen derítsd ki,hogy mi van a háttérben és beszélgess vele,de óvatosan puhatolózz!
13/14 anonim válasza:
Nem normálisa havi egyszeri szex. Sajnos nálunk is pontosan ez a helyzet mint nálatok. Nagyon sokat leültem a párommal megbeszélni mindent lépésről lépésre,de semmi nem változik és mi már három éve házasodtunk össze. Három éve a szexuális életünk egy nagy nulla.
14/14 anonim válasza:
Sokszor lelki problema van a hatterben es ez kihat a szexualis eletre.Tehat amig nem oldjatok meg a problemakat addig nem lesz javulas.Foleg egy ferfinel furcsa ez a dolog,hisz ok nehezebben birjak szex nelkul mint a nok.Ilyen esetekben inkabb a kezuket hivjak segitsegul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!