Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi egyszeri fog. Gátlás? Tapasztalatok?
iwiwen egyfolyában villog a kis ablakban, nem tudtam nem megnézni...valakinek van tapasztalata róla??
Erre én is kiváncsi lennék,hogy mi ez.Már az is gyanus,hogy nem írják le konkrétan,hogy mi a mechanizmusa,csak ködösít,hogy olyan megbízható,mint a tabi,de havi egyszer kell alkalmazni és alacsony hormontartalmú.Ez logikátlan,de kiváncsian várom,hogy mi is ez.Jó lenne legalább azt tudni,hogy ez szájon át való bevételt kíván vagy hüvelyi felhelyezést,mint a hüvelygyűrű vagy hogy néz ki? :)
Az is gyanus,hogy kiszámoltatja veled az oldal az ovulációdat.Vagyis arra játszik ez a valami,hogy pont a peteérés környékén kell használni,gyorsan elnyomjuk vele az érést,aztán élünk tovább hormonok nélkül?Ez elég bugyuta lenne,remélem ennél azért valóban megbízhatóbb.Na,kiváncsian várom ki tud róla többet :)
Én kaptam a nőgyógyászomtól egy prospektust, aminek ugyanolyan a megjelenése mint annak a hirdetésnek (szín betűtípus egyebek), és az egy hüvelygyűrű:)
Nekem nem igazán jön át:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!