Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a havi egyszeri sex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a havi egyszeri sex?

Figyelt kérdés
Három hónapja házasodtunk össze és havonta egyszer bújunk össze. Szerintem ez nem normális..igaz, hogy olyan a munkabeosztásunk, hogy ritkán talizunk, és persze az, hogy csak este, csak otthon tudjuk csinálni..., unalmas lehet. Próbálok néha kezdemélnyezni, de a férjem szerint mindig pont rosszkor. Nem csal meg az tuti, mert érzem és tudom, hogy szeret, de ha ez sokáig így megy nem hiszem, hogy jóra vezet.
2008. nov. 21. 10:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Nekünk is volt ilyen időszakunk. Van, akinél normális a havi egyszeri szex. Nálunk alapból nem normális, csak vannak olyan időszakok az ember életében, amikor az a legkisebb gondja, hogy szexeljen. Lehet, hogy a férjed is totál elfárad egész nap, és már nem jut ereje erre.
2008. nov. 21. 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Normális lehetne, ha ez mindkettőtöknek jó lenne. De mivel neked ez kevés, ezért nem valószínű, hogy normális. A férjed amúgy elégedett a havi egy alkalommal? Vagy csak a munka miatt van ez? És az esküvőtök előtt is így volt ez?

Amúgy egyszer azt olvastam, hogy az átlag magyar párok heti kétszer szexelnek. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy úgy szeretnék egy átlag magyar pár lenni... :)

2008. nov. 21. 10:08
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ez kevés,főleg friss házasként.Ha már most úgy elfárad a munkában,hogy ennyire futja,mi lesz 20 év múlva?

Szerintem itt más a probléma.Ülj le beszélgess el vele.Mond meg neki,hogy neked ez így nem jó,mert a jó házasság egyik alapja a kiegyensúlyozott boldog szexuális élet.

Amúgy én nem hiszem,hogy egy egészséges fiatal férfinak,ha nincs másik nő az életében havi 1 alkalom kielégítő lenne.

2008. nov. 21. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Friss házason sztem illik heti legalább 5x :)
2008. nov. 21. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajna én is havi 1-2 szexelek, de én azért, mert tartósan beteg vagyok. Egészséges, fiatal, egymást szerető, egytt élő embereknek szerintem sokkal többször kéne. HA el is fáradtok hétköznp, legalább hétvégén.
2008. nov. 21. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kevés. Mondjuk mi sem vagyunk azok a nagy lepedőakrobaták (1 éve házasodtunk), de azért átlagban a heti 2 alkalom megvan. Szerintem nem unalmas mindig csak otthon csinálni, mi (szinte) mindig otthon csináljuk, és nagyon jó szokott lenni :)
2008. nov. 21. 12:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is lehet valami a háttérben. Valszeg le kell ülnünk megbeszélni mert a házasság előtt (voltak ugyan ilyen időszakok pl. amikor még vizsgaidőszakom volt) nem volt ez a probléma. De nem gáz erről beszélni vele? Beszéltünk már erről egyszer-kétszer, de valszeg inkább csinálni kéne, nem beszélni róla??.
2008. nov. 21. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt nem kell mindig behatolás.

Ha holtfáradtan hazajön, akkor is össze lehet bújni: a férjed ragadja meg az egyik melled, tegye a fejét a másikra, vagy öleljen át - aztán már alhat is :-)

Amúgy 50 év fölött normális a havi 1

2008. nov. 21. 13:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez maradi hozzáállás, hogy gáz róla beszélni - lehet és kell!!!
2008. nov. 21. 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, a problémákat is meg kell beszélni. A boldog párkapcsolat alapja az őszinte, tabumentes beszélgetés. Ami nem jó, azon változtatni kell, és ezért kell megbeszélni, hogy lehessen rajta változtatni.
2008. nov. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!