Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A kedvesem külön él a családjától 2,5 éve. Van 2 fia akikért él-hal. Viszont a felesége nem igen engedi látni őket. Helyette viszont időnként beveti, hogy visszafogadná a kedvesemet, összezavarja, felkavarja. A válásuk folyamatban van.
És tönkretesz mindent közöttünk.2x már újrakezdték. NEM MENT. Gyakorlatilag együtt élünk de őszintén elmondta, hogy bármit megtenne, hogy a fiaival élhessen.Így engem sem tud teljes szívvel szeretni,hisz mindig "hazavágyik".35évesek vagyunk -nekem is van 2 fiam..
Megoldás lenne egy közös kisbaba? Tudom,tőle kellene kérdeznem de ő annyira hallgatag,sokat csalódott,pedig tényleg jó ember.
Ne akard gyerekkel magadhoz láncolni.
Egy férfinak ez néha nehezebb, mint egy nőnek, inkább csak támogasd a háttérből.
-ahogy helyesen megfogalmaztad,nem szeret téged igazán,mert visszavágyik-valószínűleg ha lesz lehetősége,újra visszamegy-nem tanulta meg a leckét,hogy ott meg ő nem kell.
-az teljesen érthető,hogy szereti a gyerekeit,ez ellen bűn volna lépni-gondolom te is így gondolod-mert ezzel még a ti kapcsolatotok is megsínylené.
-gondolod,hogy közös baba apropóján teljes szívvel szeretne?..én nem hiszem.
-szeressen így,ahogy vagy!..vagy nem...,de legyen önbecsülésed!-ne a baba miatt szeressen! /de egyedül az miatt nem fog úgysem-sajnálom/
Az utolsó válaszolónak:
-Azt hiszem ,félreértettél.Én nem azt szeretném,hogy a két kisfia ne hiányozzon neki....
Sőt!Azt akarom,hogy hétvégenként-majd ha erre a NEJÉT A BÍRÓSÁG VÉGRE KÖTELEZI-hozza el a srácokat,legyünk együtt.Éljék a mi hétköznapjainkat.Csakhogy a neje nem engedi a közelükbe a páromat.Nem hozhatja el őket,mindíg kitalál valami okot,hogy miért nem lesznek éppen otthon amikor a párom elmenne hozzájuk.
Érted?Szörnyen őrlődik a szerelmem.És én is vele.Mert szeretem őt, problémástól,gyerekestől ,exestől :( :),mindenestől.
Ezért gondoltam,hogy talán ha lenne mégegy manócskája akkor ....
Nem tudom,mi a jó megoldás.
Ezért tettem fel a kérdést.
Üdv.:Krisztina Laura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!