Összezavarja a babát, ha az anyuka "drasztikus" változáson megy át? Pl szőkéről fekete lesz.
és hasonlók.csak mert a 9hónapos babám 2 napig nem akart "szóba állni" a sógornőmmel,mikor szőkéből vörös lett.
Merjek változtatni?
Én most rakattam fekete hajamba vörö melírt. Szintén 9 hós a babám és bizony pislákolt egy darabig:-)
Mit szeretnél változtatni? Ha nagyon drasztikus az a hajadnak is rossz, a melír és a fokozatosság kímélőbb.
Szia!
Nekem 3 hónapos a kisfiam és most festettem be barnáról vörösre a hajam! Kisfiam elöször megijedt tölem de hamar megszokta:)! Sztem nyugodtan festesd be!
3 hónapos kismanó anyukája
igazából csak tervezem,hogy kicsit "megújulok".ez lehet hogy egy afrofonással kifullad...de lehet,hogy visszavágatom rövidre,mint a terhességem előtt volt.
nemrég festettem feketét olyan vörösesre,de csak akkor látszik,ha a nap rásüt.ezzel nem is volt problémája.
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!