Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal másfél éve vagyunk együtt ha a legelejétől nézzük! Az előző kapcsolatábó van egy kislánya. Imádom! Úgy tekintek rá mintha a sajátom lenne! De az előző parja nem hagy minket békén?
Figyelt kérdés
Vissza akarja kapni a volt párját! Mindent úgy alakit hogy engem ez felidegesítsen és a páromon vezessem le! Bízok páromban mindennél jobban szeretem! De akkor is bennem van a női féltékenység. Valaki valami tippet tapasztalatot tudna adni hogyan viseljem ezt?Tanácsot esetleg mit tegyek?2020. márc. 7. 18:04
1/8 anonim válasza:
Valahogy ki kell alakitani egy normalis közömbös hangnemet vele es ennyi.
Mert a kaocsolat ugy is kenyszer akkor ne a fujjogas menjen mar.
Köszönöm szia igen ertem es ennyik.
2/8 anonim válasza:
Asszertiv kommunikacioval talan kezelhetö a helyzet. Maskepp meg mindenkinek idegörlö. 3 felnött embernek ezt meg kene tudni oldania.
4/8 anonim válasza:
A gyerekkel legyél kedves és igyekezz jó viszonyt kialakítani.
Az exet ignoráld 😀Enis azt teszem és így a jó,ő sem akar bájcsevegni velem meg játszani meg felesleges.
5/8 anonim válasza:
Hát nálunk is ugyanez volt.De itt a párod kell lépjen!! Nálunk addig nyomult , És kedveskedett , h a végen már kajával várta a páromat ha ment a gyerekért 😂😂Folyton telefonált minden csipp csupó dologgal. Aztán a páromnak már kellemetlen volt, és leült vele beszelni, hogy értse meg szeret engem, és át lép egy határt....Kénytelen volt a párom is 1 utcával odébb fel venni a gyereket, és ha hívta nem vette fel hanem hívta egyből a gyereket hogy vane valami baj? Így lassan le kopott és meg értette , h ők sosem lesznek új pár.
7/8 anonim válasza:
Ha legelejétől nézed? Csak nem miattad váltak? Most meg csodálkozol, hogy az ex kavar, te meg nem bízol a pasiban.
Hát...
8/8 anonim válasza:
Ilyen nincs , hogy miatta ! Egy kapcsolatért két ember a felelős. Könnyebb mutogatni a 3 félre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!