Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo dontes az elso baratom mellett leelni az eletem?

Figyelt kérdés

Kicsit tanacstalan vagyok azert fordulok most hozzatok.

Van egy baratom akivel 3 eve alkotunk egy part. Mint ahogy minden kapcsolatban, nalunk is vannak vitak, nezetelteresek, de ettol fuggetlenul szep kapcsolatunk van, szeretetben elunk, nagy biztonsagot ad nekem hogy tudom, barmikor szamithatok ra, abszolut lojalis es nagyon fontos vagyok neki.

A jovonkkel kapcsolatban viszont nalam felmerult mar egy kis ketely. Tudom hogy meg nagyon fiatal vagyok, 19 leszek, es meg rengeteget alakulhat az elkepzelesem az eletrol es arrol hogy mit is szeretnek, de megis elegge tavol allnak egymastol az elkepzeleseink a jovobeli eletunkrol. Ami egy picit frusztraltsaggal tolt el engem.

Ezt leirnom is rossz erzes, de neha vagyom arra hogy megismerhessek mas ferfiakat is, hogy beszelgessek es ismerkedjek masokkal, megtapasztaljam hogy ki milyen szemelyiseg es ezaltal kaphassak egy kepet arrol hogy en milyen ferfi mellett tudom elkepzelni magam a jovoben, hogy tenyleg a mostani parom e az aki hozzam valo. Neha ugy gondolom hogy talan jo lenne egy kis tapasztalatot szereznem a kapcsolatokban (egyaltalan nem a pasizgatasra ertem), hiszen olyan fiatal voltam mikor megismertem, nincs is semmi kepem a mai fiatalsagrol.

Ugyanakkor termeszetesen tudom hogy hatalmasat veszithetek azzal ha ezt az utat valasztanam, hiszen o mar idosebb nalam par evvel es egy stabil kapcsolatra vagyik, amit biztosan megadna neki mas, ha nem en tennem.

Nos, ebben a nehez helyzetben vagyok, kerlek akinek volt hasonlo elmenye ossza meg velem, szivesen varom a velemenyeket is.

2020. márc. 7. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek aki reflektalt a kerdesemre!

Lehet hogy egyszer tenyleg vele lesz, de ugy erzem most hogy nem mernek egy jol mukodo kapcsolatbol kilepni, csak ezekert az okokert, es eldobni ot, kockara teve hogy nem folytatjuk mar tobbe

2020. márc. 7. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Te nem érdemelsz kapcsolatot.
2020. márc. 7. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira undorító dolog. Már unod a kapcsolatot, nem látsz jövőt neki, de azért nem szakítasz, amíg nem tudsz egy másik hím ölébe, ágyába ugrani. Szegény barátodat sajnálom, megérdemelné, hogy elolvashassa ezt a kérdést.
2020. márc. 7. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm érettségire készült és benne is megfogalmazódott ez, egy ideig húztuk a kapcsolatot, de munt utólag megtudtam nem tudott ennek ellenállni, pedig klappolt minden köztünk egészen eddig. Utana pedig nem tudom tudatosan vagy tudtán kívül de baja volt egy csomó dologgal és szimplán csak ez, hogy milyen lehet más fiúval ismerkedni és hogy ő még fiatal. A lényeg, szerintem ha rövid időn belül nem múlik el benned ez az érzés idővel le fog győzni és engedni fogsz neki, hiába boldog vagy.
2020. márc. 7. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem!
2020. márc. 7. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
"Nincs is semmi képen a mai fiatalságról" De miért nincs? Miért nem ismerkedsz, beszélgetsz más emberekkel? Mit nem tudsz megtapasztalni a párod mellett?
2020. márc. 7. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha igazán azt érzed, hogy szereted és ő is téged, ha úgy érzed, hogy az életedet adnád érte, és ő is érted, ha benne bízol meg a leginkább, akkor igen, érdemes!
2020. márc. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!