Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo dontes az elso baratom mellett leelni az eletem?

Figyelt kérdés

Kicsit tanacstalan vagyok azert fordulok most hozzatok.

Van egy baratom akivel 3 eve alkotunk egy part. Mint ahogy minden kapcsolatban, nalunk is vannak vitak, nezetelteresek, de ettol fuggetlenul szep kapcsolatunk van, szeretetben elunk, nagy biztonsagot ad nekem hogy tudom, barmikor szamithatok ra, abszolut lojalis es nagyon fontos vagyok neki.

A jovonkkel kapcsolatban viszont nalam felmerult mar egy kis ketely. Tudom hogy meg nagyon fiatal vagyok, 19 leszek, es meg rengeteget alakulhat az elkepzelesem az eletrol es arrol hogy mit is szeretnek, de megis elegge tavol allnak egymastol az elkepzeleseink a jovobeli eletunkrol. Ami egy picit frusztraltsaggal tolt el engem.

Ezt leirnom is rossz erzes, de neha vagyom arra hogy megismerhessek mas ferfiakat is, hogy beszelgessek es ismerkedjek masokkal, megtapasztaljam hogy ki milyen szemelyiseg es ezaltal kaphassak egy kepet arrol hogy en milyen ferfi mellett tudom elkepzelni magam a jovoben, hogy tenyleg a mostani parom e az aki hozzam valo. Neha ugy gondolom hogy talan jo lenne egy kis tapasztalatot szereznem a kapcsolatokban (egyaltalan nem a pasizgatasra ertem), hiszen olyan fiatal voltam mikor megismertem, nincs is semmi kepem a mai fiatalsagrol.

Ugyanakkor termeszetesen tudom hogy hatalmasat veszithetek azzal ha ezt az utat valasztanam, hiszen o mar idosebb nalam par evvel es egy stabil kapcsolatra vagyik, amit biztosan megadna neki mas, ha nem en tennem.

Nos, ebben a nehez helyzetben vagyok, kerlek akinek volt hasonlo elmenye ossza meg velem, szivesen varom a velemenyeket is.

2020. márc. 7. 12:17
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
88%

Figyelj, a statisztika szerint a gyerek/tini szerelmek bő 95%-a szétválással folytatódik. Szóval, amit érzel gyakori, és a legtöbb ember nem tud ellenállni az új dolgok csábításának.

Ez nem akkora gond, csak a lényeg, hogy egyenesen vezesd le a barátodnak a helyzetet.

2020. márc. 7. 12:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az érzések csak erősödni fognak benned, es szakitani fogsz. Valószínűleg nem most, mert még hitegeted magad, de nem is olyan sokára el fog uralkodni rajtad ez az egész, szorongani fogsz miatta és szakitani.

Hiaba mondjuk mi most aut hogy szakits,nem fogsz :) hiába mondanánk hogy tarts ki mellette meg 60 évig... nem fogsz. Idővel ki fognak ezek forrni.

2020. márc. 7. 12:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben elgondolkoznék, hogy szeretem -e, vagy csak kényelmes vele lenni. Az, hogy eltérő a jövőképetek, az előrevetíti, hogy nem vagytok egymáshoz valóak!

A te korodban ez bennem fel sem merült szerettem mindenek felett, 27 voltam, amikor vége lett..

2020. márc. 7. 12:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy ha már ide írogatsz, ekkora kételyeid vannak, úgyis szétváltok. Lehet ezt húzni, halasztani, fontolgatni, hogy te milyen lelkiismeretes vagy, de vagy mostanában, pár év után elhatározod, hogy meguntad a helyzetet, új tapasztalatokra vársz és remélhetőleg korrekt módon szakítasz. Vagy majd jön egy új pasi akibe beleszeretsz / elkezdesz vonzódni felé aztán ez rávesz a szakításra elöbb vagy utóbb... remélhetőleg még elöbb, mint utóbb... Számomra tetszetős a tapasztalatszerzés, egyszer vagyunk fiatalok, nem gondolom, hogy érdemes lenne egy embernél kikötni, és nem reális hogy rögtön az első annyira tökéletes lenne. Miért is lenne? Mármint valószínűség alapján erre minimális az esély. Ha pedig annyira megnyerő lenne az első ember, hogy űbereli a további tapasztalatszerzés gondolatát, akkor nem gondolkodna az ember elvágyódáson.
2020. márc. 7. 12:37
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell sem aggódni, sem túlagyalni, majd elmúlik ez a kapcsolat. De lesz még utána vagy 4-6
2020. márc. 7. 12:38
 6/17 Sunshinedoll ***** válasza:
26%
Ha vágysz másra, akkor igen. Van, akinek nincs hiányérzete az első partnere mellett, nekik nyilván jó döntés. Te nyilván mást szeretnél, mert a gondolat már megfogalmazódott benned.
2020. márc. 7. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Férfiként ezen mentem át 19 évesen, szintén 3 éves kapcsolattal a hátam mögött... szakítottam végül, nem bántam meg.
2020. márc. 7. 12:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogtok együtt maradni életetek végéig, az, hogy mennyi időt 'pazarosz el' pedig rajtad múlik.

A korod önmagában még nem lenne kizáró ok, én is ismerek 2 olyan párt akiknél a lány 14 volt mikor összejöttek, most 30on túl vannak és az akkori barátjuk a férjük, gyerekeik vannak - bár az egyik párról tudom, hogy szarrá csalták egymást, dehát ha nekik így jó senkinek nincs köze hozzá.

Viszont ott van a jövőkép. Ha eltér akkor a legjobb még időben külön válni! Én is 7 évet b sztam el egy olyan mellett, akivel az ég világon semmi közös elképzelésünk sem volt és rettenetesen bánom!

Még kb el sem kezdted az életet, rengeteg lehetőséged van

2020. márc. 7. 12:56
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

Felesleges tulgondolnod.

Nem sok esélye van, hogy megmarad a kapcsatotok 19 evesen. Most inkább a tanulásra koncentralj.

2020. márc. 7. 12:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így felmerült benned, akkor nem, nem az. De szerintem erre egyedül is rá lehet jönni, nem kell hozzá kérdést kiírni.
2020. márc. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!