Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves pasik örülnétek ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves pasik örülnétek ennek?

Figyelt kérdés

A barátomnak szülinapjára vennék egy parfümöt egy miniatűr bögrét (rajta maci meg sziv) és csinálnék vmi sütit. (sajnos tortát még nem tudok)

18/L

2010. júl. 24. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát én is nagyon örülnék egy ilyen csajszinak :) nekem már régóta nincs barátnőm sajnos :( egy olyan szülinapom volt amikor volt barátnőm épp (a 17.) és akkor egy párnát kaptam tőle amin egy fotó van amin ölelkezünk :) örültem neki nagyon:) sajnos már nem vagyunk együtt mert megcsalt :( nem nagy ajándék volt de tőle kaptam és az a lényeg:) úgyhogy ne aggódj akárminek örülni fog szerintem a barátod:) nem az a lényeg mit adsz neki hanem hogy szívből add és tudja hogy szereted :)

20 F

2010. júl. 24. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha főzöl, vagy megpróbálsz legalább kotyvasztani valamit, azt egy valamire való férfi értékeli.
2010. júl. 24. 22:10
 13/16 anonim válasza:

háát a parfűm csak akkor ha azt veszed amit szeret:) és sütiben olyat kell sütni ami kedvence:)

Én fiú vagyok és egyszerűen megőrülök ha valaki sajtos rolót csinál nekem..:D

engem barátnőm mindíg Tigrisemnek becéz és névnapomra kaptam tőle eggy plüss micimackós tigrist.. rajta fekszik 1 sziven, nagyon aranyos:)

Bögre meg csak akkor ha nincs kedvenc bögréje:)

de a süti jó ötlet, de akkor a kedvencét kell sütni..:) de mellé még valami maradandót is vegyél vagy csinálj neki.. pl ha jól tudsz rajzolni...:D

Szülinapomra pl barátnőm eggy RapTor dínót rajzolt nekem mert szeretem a dínókat és ő is tudja, kedvencem a Raptor.... és nagyon jó lett:) nagyon jól rajzol..:)

abár nem ismered a barátodat.. de a parfűm meg olyan mintha büdös lenne és azért veszed neki....:D:D:D

najó viccet félretéve, jó ötlet az, csak tudni kell melyi kak edvence.. ah van..

vagy nyaklánc vagy bármi jó dolog.. szíves nyaklánc és benne a képed vagy hogy forever.. bár nemtudom mennyit költenél rá, de ahogy elmondtam, az olcsó dolgokból is lehet örömet okozni:) pl 1 rajz:)

2010. júl. 24. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:

nagyon szerencsés a barátod, bár nekem lenne egy ilyen barátnőm:( Szerintem egy közösképes párna, vagy bármilyen közösképes cucc nagyon szép és egyedi gesztus. A bögre és a maci már lerágott csont.A süti is tuti siker (még ha sós is lesz:D). A szexel pedig ha ugy érzed még korai várjatok...a komoly szülinapi készülődésből arra gondol az ember h ő fontos neked, és ha vaki valakinek fontos akkor nem siet, mindennek eljön az ideje (lehet ma lesz:P), de érdemes megvárni. én egy összebujós, elgondolkodtató filmet tennék be este (ha nem csináltok mást:P) pl. ott a kedvencem: Benjamin Button különös élete. Na ez a film tényleg elgondolkodtató és romantikus...szuper film. Nekem a kedvencem mindközül, pedig mindig elsírom magam rajta:'( ....)

Sok sikert a készülődéshez, és ha szakítanátok írj:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

18/f

2010. júl. 24. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:

22:03

Nem értek egyet veled. Nekem semmi bajom nem lenne a szíves-macis bögrével, ha attól kapnám akit szeretek. :3

2010. júl. 24. 23:53
 16/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszaitokat :)

22:24-es szólók :D:D

akkor ezek maradnak remélem örülni fog neki :)

2010. júl. 25. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!