Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert csinálta barátom anyukája?
Én meg azt nem értem, hogy miért gondolod, hogy egy szülő, nem a gyerekét részesíti előnyben? ... különösen, ha az jelentkezett az ingért, te meg nem.
Az a GYEREKE, te meg a fia aktuális barátnője vagy, még ha maximálisan szeret is téged ebben a státuszodban, de nyilván a gyereke áll hozzá közelebb.
Vagy hogy gondoltad?
Oda sem figyelsz, a lánya kéri az inget és ő meg majd rászól:
"Várj, előbb megkérdezzük az Icát és ha neki nem kell, akkor megkaphatod!"
Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Semmi probléma nincs itt, ne generáld a feszkót!
Legközelebb ha kell valami akkor szíveskedj odafigyelni és időben szólni!
"Nem vagyunk eltérő méretűek, vagyis a 12 éves húga is olyan magas mint mi meg ilyenek...Vagy szerinte a 16 éves lány vékonyabb mint én? Mert amúgy nem hiszem..."
Ez a te igazi bajod, hogy azt hiszi a barátod anyukája, hogy dagadt vagy.. De azért te azt a 16 éves lányt piszkálod itt a "kérdésed" (egyébként mi az a katyvasz, amit itt összehordtál??) alatt, hogy hát nem hiszed, hogy vékonyabb nálad..
Mit akarsz hallani? Hogy barátod anyja(nem az anyósom) utálatos volt veled? Hogy biztos vékonyabb vagy, mint a 16 éves lány, csak genyózni akart?
Biztos 19 éves vagy és nem egy kis hülyegyerek?
"Ennek" az lehet a baja, hogy szerinte a pasija anyja dagadtabbnak gondolja mint a 16 éves lányát....
Hogy került ez a kérdés ide? És mért versenyzel azon hogy ki a vékonyabb?
Óvodás szint. Azt hittem a 3 házas csajnál aki sajnálja a tesójától az anyja lakását nincs lejjebb.
Nem mindenki tudja szemre megállapítani a méreteket.
Én is kaptam mástól tök szép ruhákat úgy, hogy nagyok voltak. Amúgy meg anyósomtól nem szeretek elfogadni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!