Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert csinálta barátom anyukája?
Első kanyarokban még én is elfogadtam ezt azt, kabátot mert nekem akkor nem volt. Azt még normálisan adta oda. Amikor meg tette az agyát előttem.
Aztán később már így...
Kapott egyszer használt nem olyan rossz cuccokat. Ő megnézte, aztán így szólt hozzám: majd ha a lányom megnézte, te is megnézheted hogy kell valami e belőle!
Magyarán annyira se tartott engem... én egy utolsó senki voltam aki a szar megmaradt cuccokból válogathatott esetleg. Hát köszönöm bzmeg! Tudod ki nézi meg!
Máskor meg a használt ruháját így kínálgatta: kell neked? Ha nem kell elégetem!
Köszönöm ismét bszki a kedves felajánlást...
Ne fogadj el semmit azt ajánlom!
Én mindent visszaadtam, ott hagytam nekik amiket elfogadtam amikor nagyon megsértettek nagyon sokszor. Visszadobtam mindent utána és fogtam a fejem, hogy mekkora idióta voltam, hogy elfogadtam ilyen embertől.
Igen, szerinte vékonyabb a lánya mint te, ezért nem mutatta meg neked a kisebb ruhát. 😒
Azt nem értem, mit keres a kérdés "Anyós, após" kategóriában. Neked egyik sincs, ők az aktuális pasid szülei. Egyébként elég igénytelen más levetett rongyát hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!