Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kidobnátok azért, mert úgy érzitek, az exének szívesebben segít?
Munkájából kifolyólag segített neki, persze ha ő kéri egyből ugrik, ha meg én, akkor már kérdés ez neki, mert hogy én meg "elvárom". Pedig szerintem ez lenne a normális, hozzá közel álló embereknél, nem hosszasan könyörögni, hanem ő maga ajánlaná fel.
De neki ez nem tiszta, meg az se hogy az exnek való csicskázás és a vele való kapcsolattartás normális és magától értetődő és még én vagyok a hülye, mert ez furcsa nekem.
Én elöször értelmesen beszélgetnék vele a miértekről, és hogy én hogy érzem magam, mit szeretnék, és megnézném a reakcióját. Hiszti nélkül!
Én is tartok kapcsolatot exszel, mert totál semleges, de nem ugrálnék neki. De nem tudjuk, te miket kérsz tőle, és más miket kér, csak a te oldalad írod le, ferdíthetsz is.
Aki hozzám tartozik, azzal természetes és elvárható, hogy segítjük egymást, mindenben az elsők vagyunk egymásnak.
Az nem természetes, hogy az exnek rutinszerűen ugráljon.
Vagy kiszállna a képből az ex, vagy én szállnék ki.
A kedvesed nem tud elszakadni töle, azért ugrik, viszont te vagy a mellékes. Úgy tűnik.
Az ex oldja meg másképpen a problémáit,m.
Ez a helyzet, ha nincs közős gyerekük, nem egészséges.
Ha van közös gyerek, akkor is meg kell tartania az egyensúlyt, te nem lehetsz mellékes. Nem lehetsz te a plusz teher, akinek elvárásai nem lehetnek, legfeljebb fogadja szívességnek, ha neked a közös dolgaitokban, vagy bármiben segít. Eléggé fordított a helyzet, mint lennie kéne.
Ha egy exel normális a viszony abban semmi kivetnivaló nincs. Azt jelenti hogy nem egy bosszúálló vadbarom a pasi.
De ha az ex fontosabb mint te vagy az màr nem kóser.
Nálam már az is instant bann hogy ha valaki az exével tartja a kapcsolatot.
Nemhogy még ugráljon is neki.
Az első ilyen után kidobtam volna.
Lehet hogy furcsa szó lesz de hallottál olyanról hogy önbecsülés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!