Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fontos vagyok neki?
Van egy férfi akivel kb. egy éve vagyok kapcsolatban, online beszélgettünk eleinte és nagyon nehezen nyílt meg (hónapokig a nevét sem mondta meg, képet nem is mutatott magáról hanem csak élőben láttam először, stb.)
Többször mondta már, hogy fontos vagyok neki, meg a jövőben szeretne összeköltözni (ez most több okból nem lehetséges még), azt is mondta hogy soha nem akar elhagyni.
Viszont azt mondta, hogy ő nem tud igazán szerelmes lenni, mert sok csalódás érte meg szerinte én túl fiatal/naiv vagyok ahhoz, hogy megértsem ezt - de én 24 vagyok, ő 34, annyira nem nagy különbség szerintem. De ezen kívül úgy érzem, hogy törődik velem, és nem akarom, hogy másképp viselkedjen vagy ilyesmi. Sokszor kéri hogy mondjam, hogy szeretem.
De mégis félek, hogy esetleg csak én nem vagyok elég jó.
Én ugyan nem vagyok egy könnyen ismerkedő, se nem nyomuló típusú csávó, de nekem ez elég bizarrnak tűnik. Több olyan jel is van, ami komoly problémára utal.
De nem akarok beleszólni
>Több olyan jel is van, ami komoly problémára utal.
Mire gondolsz?
4# Ha más nem az, hogy egy normális ember nem titkolja a nevét hónapokig wtf :D Még egy sima, nem randi célú ismerkedés is úgy indul, hogy szia, xy vagyok
A többi még talán kimagyarázható is lenne, de a leírásból az jön le, mintha saját magát győzködné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!