Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikapcsolódás másokkal egy kapcsolatban mennyire fontos?
Nagyon sokat veszekszünk a barátommal ezen hogy ő nagyon szociális ember én viszont pont hogy nem. Neki rengeteg barátja van előttem mindig velük volt ment valahova ahogy össze jöttünk úgy már annyira nem de azt mondta nem ks hívják őt aztán utána azt mondta azt csak hazudta nehogy baj legyen belőle.
Még vásárolni is barátokkal akart menni mintha én nem lennék neki elég ahhoz csak egy vásárláshoz. Születésnapját is velük akarja tölteni akkor a legboldogabb.
Mennyire normális ez? Vagy túlreagálom?
Tulreagalod. De egy ilyen kapcsolat nem is fog működni hosszú távon. Ha te annyira antiszoc. vagy, hogy nem vagy képes a barátaival ellenni, akkor legalább egyedül hagy menjen...
De miért kellene a szülinapját pl. csak veled tölteni? Miért nem lehet veled ÉS bararátokkal?
Szerintem nem vagytok egymáshoz valók.
A barátom időnként fiús programokra megy, én meg csajos napot tartok. Egymás baráti társaságával is szívesen töltünk időt, szóval amit te leírtál, az nekem teljesen normális. Pláne nem tudom megérteni, miért zavar, hogy az Ő születésnapját barátokkal ÉS veled (gondolom) szeretné tölteni. Erőltesd meg magad egy picit vagy keressetek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!