Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex mennyire fontos egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy barátom aki nálam 11 évvel idősebb.(én 28,ő 39 ) nagyon szeretem,de a szex nem az igazi. Az előjáték szuper, de miklr oda kerül a sor... ő pl egyáltalán nem élvezi ha rajta vagyok, lehet az óvszer miatt.Többször előfordul hogy nehezen áll fel neki. Átváltok majd tablettára, nem tudom hogy az ovszer e a hibás, vagy esetleg a kora? Köszi2020. febr. 3. 07:15
1/23 anonim válasza:
Egy 39 éves ffi számára még bőven fontos a szexuális élet, semmi köze az életkorának hozza. Meglatjatok majd óvszer nélkül hogy fog működni.. ez borzasztóan fontos igény szerintem. Mármint a szex. Egy ideig, míg nagy a rozsaszinkod nyugtathatod magad azzal, hogy majd jobb lesz, vagy elfogadod, hogy nem a legjobb, de szereted. Viszont később ez borzasztóan ki fog ütni.
2/23 anonim válasza:
Kora biztos nem, mondom 43 évesen 🙂 próbálj más márkájú óvszert is
3/23 A kérdező kommentje:
Igen, megvárom , hogy mi lesz akkor ha fogamzásgátlót szedek. Köszi a választ.
2020. febr. 3. 07:32
4/23 A kérdező kommentje:
Próbáltunk többfélét, szokta is mondani, hogy az óvszer, csak az eddigi fiúimmal nem volt ilyen gond, mondjuk ők hasonló korúak voltak mint én.
2020. febr. 3. 07:34
5/23 anonim válasza:
39 évesen nincs hozzászokva a gumihoz? Ne viccelj! Nem egy tapasztalatlan 19 évesről van szó!
Próbáljátok ki tablettával, aztán kiderül. De nagy csodát ne remélj, ha így nem megy.
STD szűrés is lesz, ugye? Ha ennyire nem szereti a gumit, akkor nem használta eddig sűrűn...
6/23 A kérdező kommentje:
Volt neki 7 évig egy baratnője,ehet hogy ő tablettazott , nem tudom. Csak én meg pont, hogy nem akartam gyógyszert szedni, de sajnos muszáj lesz. :(
2020. febr. 3. 07:40
7/23 anonim válasza:
Hat probald ki a gyurut, abba kevesebb hormon van. En harom honapja hasznalom, nekem csak a melleim nottek tole. Vagy vannak hormonmentes modszerek de a legtöbb csak kiegeszito es kell melle meg egy.
8/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi neked is a választ. Igen nezegettem a gyűrűt is, lehet, hogy megprobálom.
2020. febr. 3. 08:32
9/23 anonim válasza:
39 még nem kor. De ginzenget, fehérjét pl. vehetnél neki. Bár ha dohányzik, nem mozog, elhízott akkor feleslegesen erőlködsz.
10/23 A kérdező kommentje:
Nem dohányzik, nem rég kezdett el sportolni. Szerintem kipróbálok másfajta fogamzásgátlót, aminek alacsony a hormontartalma.
2020. febr. 3. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!