Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szex mennyire fontos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex mennyire fontos egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy barátom aki nálam 11 évvel idősebb.(én 28,ő 39 ) nagyon szeretem,de a szex nem az igazi. Az előjáték szuper, de miklr oda kerül a sor... ő pl egyáltalán nem élvezi ha rajta vagyok, lehet az óvszer miatt.Többször előfordul hogy nehezen áll fel neki. Átváltok majd tablettára, nem tudom hogy az ovszer e a hibás, vagy esetleg a kora? Köszi
2020. febr. 3. 07:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Fogamzásgátlót szerintem 28 évesen ne kezdj el szedni, ha jót akarsz magadnak...

(olvass utána inkább mit okoz... én 21 évesen hagytam abba)

2020. febr. 3. 08:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se kezdjél szedni, ha eddig már kibírtad, gondolom lassan szeretnél gyereket is, kár lenne felbolygatnod a szervezeted.

Keress inkább olyat, aki nem ilyen puha p...., vagy kokszoljon be a párod.

2020. febr. 3. 09:02
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen lassan szeretnék gyereket, köszönöm a válaszokat.
2020. febr. 3. 09:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

39 évesen még nem szabadna merevedési problémának lenni. Ha nem dohányzik a párod, viszont túlsúlyos, vagy ülő munkát végez, előfordulhat vérkeringési probléma.

A mai gumik annyira nem zavarhatnak bele a dologba, ezek már nem a régi vastag falú kesztyűujjak.

A gyakoriság is lehet ok,40 körül már ritkán csinálják napi rendszerességgel, bár ez inkább a nőkre jellemző.

2020. febr. 3. 09:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Áh ő mindennap nem lenne képesca szexre. Heti 2x 3x igényli csak.
2020. febr. 3. 09:24
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
Semmiképp se mérgezd a szervezeted hormonokkal. Semmiféle élvezet sem ér annyit, hogy tönkretedd miatta a szervezeted. Ha nem kíván annak nem a gumi az oka hidd el. Márpedig ha nem áll fel neki akkor nem kíván téged eléggé
2020. febr. 3. 10:33
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Nekem volt olyan exem, aki már a gumi felhúzásakor lankadt. Gumi nélkül semmi probléma nem volt. Szóval lehet,hogy csak az a probléma.
2020. febr. 3. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
28%

Tablettákkal nagyon vigyázzál, sok mellékhatása lehet. Én biztosan nem várnám el a barátnőmtól, hogy szedje, sőt eltanácsolnám tőle. A gumi nem ad 100%-os érzést, de van már extra vékony, ami azért már nagyon közel van hozzá.

Ha nem merevedik rendsesen, leht még nem tud teljesen ellezulni melletted. Hiába volt előtte hosszú kapcsolata, az csak ront a dolgon. Megszokta a másik nőt, te meg "idegen" vagy még neki.

Amit tehetsz, hogy teremtesz egy nagyon nyugodt környezetet és bíztatod közben. Az előjátékból meg vegyed ki a részed rendesen.

2020. febr. 3. 11:01
 19/23 A kérdező kommentje:
Én kiveszem a részem, és esetleg alacsonyabb hormontartalmú eszköz? Mondjuk a hüvelygyűrű? Nekem sosem volt egészségügyi problémám, nem tudom, hogy beválna e. :(
2020. febr. 3. 11:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2020. febr. 3. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!