Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex mennyire fontos egy párkapcsolatban?
Fogamzásgátlót szerintem 28 évesen ne kezdj el szedni, ha jót akarsz magadnak...
(olvass utána inkább mit okoz... én 21 évesen hagytam abba)
Szerintem se kezdjél szedni, ha eddig már kibírtad, gondolom lassan szeretnél gyereket is, kár lenne felbolygatnod a szervezeted.
Keress inkább olyat, aki nem ilyen puha p...., vagy kokszoljon be a párod.
39 évesen még nem szabadna merevedési problémának lenni. Ha nem dohányzik a párod, viszont túlsúlyos, vagy ülő munkát végez, előfordulhat vérkeringési probléma.
A mai gumik annyira nem zavarhatnak bele a dologba, ezek már nem a régi vastag falú kesztyűujjak.
A gyakoriság is lehet ok,40 körül már ritkán csinálják napi rendszerességgel, bár ez inkább a nőkre jellemző.
Tablettákkal nagyon vigyázzál, sok mellékhatása lehet. Én biztosan nem várnám el a barátnőmtól, hogy szedje, sőt eltanácsolnám tőle. A gumi nem ad 100%-os érzést, de van már extra vékony, ami azért már nagyon közel van hozzá.
Ha nem merevedik rendsesen, leht még nem tud teljesen ellezulni melletted. Hiába volt előtte hosszú kapcsolata, az csak ront a dolgon. Megszokta a másik nőt, te meg "idegen" vagy még neki.
Amit tehetsz, hogy teremtesz egy nagyon nyugodt környezetet és bíztatod közben. Az előjátékból meg vegyed ki a részed rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!