Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Problémás exnejre megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémás exnejre megoldás?

Figyelt kérdés

Komolyan már csak akkor lenne nyugtom ha elköltözünk jó messzire ?

Mindenen cirkuszol,ma irtam ki kérdést az egyik agymenéséről. A láthatást is percre pontosan betartatná ...józan érvek nem érdeklik csak veszekszik,őrjöng.

Ha páromat nem éri el engem hívogat.

2020. márc. 3. 19:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Láthatás...csak az előírt csak hgy és akkro ha o akarja

Nincs autója és elvárja h párom ugorjon vagy akár én!!Mikor mondtam nincs gyerekülés nálam én voltam a szar h nem vittem úgy.

Mindennek el hord de én furikáztassam ingyen.

Meg főleg az h értetlen!

Elmondunk valamit h kimarad a lathatas mert Unokatesom ballagasara megyünk majd pótoljuk ... őrjöng egy sort

előtte nap hiv őrjöng veszekszik

Még aznap is hiv ...ugyanazt fújja

Nah ilyenek miatt. Volt hogy szoszerint leraktamna telot oldalra és hagy fújja 🤣

2020. márc. 3. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom baromi fusztrált, hogy neki nincs pasija, vagy lehet még húz a volt férjéhez, vagy egyéb eltemetett sérelmei vannak a válás miatt. Haragszik rád, mert te boldog vagy, ő nem. Nehéz ezzel mit kezdeni, az a baj...
2020. márc. 3. 20:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Nincs pasija az igaz, de páromat anno ő dobta ki ...

Szval ha akkor nem kellett most miért sír mindenen.

Volt hogy egy befőttes üveget kinyitni akarta h menjen

Persze a gyerekkel takarozva

2020. márc. 3. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerezzetek neki egy pasit.
2020. márc. 3. 21:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Az lehet segítene 😀
2020. márc. 3. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
Úgy látszik, az exférjnek ez a típus a zsánere. 😉
2020. márc. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!