Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak nálam veri le a biztosítékot vagy ez normális?
Ket honapja szenvedek a csajommal. Nagyon hangulat függő és gyakorlatilag a kákán is csomót keres hogy belem köthessen. Kb kétnaponta szakít velem es dob ki vagy teremt olyan helyzetet hogy jo nagy cirkuszt generáljon. Ezt kezdem megszokni lassan nem is ez a legnagyobb baj.
Kezdte azzal hogy a volt palijaival kocsiban liftben uton útfélen lefeküdt amolyan soha se fáj a feje típus. Akivel jo naponta vagy akar többször is ágyba bújt. Kivel milyen jo volt es a non plussz ultra mikor az akkora farku barátjával hegedültek ott fent.... hányan D...tak vagy próbálták a hátsó kaput bevenni... Mikor felvetettem hogy tenyleg en semmit sem vihetek fel hozza de a volt pasija papucsat akarja ramadni azt mondta a lábaközé nyulva " na és ezt is használta az nem zavar? " sokkot kap ha a telefonja kint marad az asztalon vagy a laptopja bekapcsolva mert 10 evre visszamenőleg az osszes zaftos beszelgetest es évenként kategorizálva az osszes palijaval nyalom a szád kepeket örizgeti. Hogy 10-15 évvel fiatalabb pasija volt mindig vagy egy hajfejű bűnöző. Kb 20 képsorozat vigyorog rám akárhová nézek. Mikozben meg nem is a telefonomon hanem a Drive-on talált egy képet es sokkot kapott. A facebookjan a sorminta következő eleme lettem mert termeszetes hogy számolatlan exe ott vigyorog 100 eve. Naponta kapom meg hogy kinek a az..ros gatyait mosta de en ket honap alatt kb 5x reggel egy Kv-ra vagyok jo.
Es sorolhatnám reggeli.
Ti kuzdenétek ezert?
Miert vagy vele??
Valami okod csak van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!