Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha a 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha a 25 évvel idősebb nagyon jól kereső házas férfi nem ad semmit a szeretőjének, semmi ajándék, semmi meglepetés, semmi kp?

Figyelt kérdés
Minden előítélet nélkül. A rosszindulatú megjegyzéseket nem kérem.
2020. márc. 2. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
A szereto is no! Nem pedig egy targy. Attol meg nem lenne prosti a kerdezo ha neha kapna ajandekot. Szulinap, karacsony. Sajnos vannak ilyen fukar ferfiak. Ez nem gazdagsag vagy szegenyseg kerdese. Gondolom otthon rovid porazon van tartva, anyuka az erosebb ,renfelkezik a ferfi penzevel. Altalaban ezek a pasik kompenzalnak azzal, hogy a szereto meg egy db "Tibi" csokit se kapjon sohase.
2020. márc. 2. 22:46
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk 20 evvel idősebb. Sose jön üres kézzel, mindig kapok valamit tőle. Van hogy értékes dolgot, van hogy csecse-becsét, de nem is az érték számít hanem higy figyelmes és gondol rám.
2020. márc. 2. 22:51
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Azt értem hogy a pasi miért van a nővel, de a nő miért van az oreggel? Szerelmes belé? Mert ha igen akkor nyilván nem az ajándék miatt. De ha nem szerelmes, neadjisten a szex se jó, de pénzt vár el vagy ajándékot, akkor az a prostituált

.

2020. márc. 2. 23:17
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Lefordítanám= jelent -e kicsit is tőbbet, mint a biológiai szükséglet?

Ha nem, akkor figyelmesség sincs.

Hogy lehet kibírni, hogy várni, mikor szakít időt egy kis etyepetyére, aztán leugrik a nőről, s "majd jelentkezem" , már ott sincs.

A szerető titkon mindig reméli, hogy tőbb lesz a kapcsolatból.

Pedig az ilyenből sosem lesz, hiszen nem kell tenni érte semmit, csak időpontot egyeztetni, mint a fodrászhoz.

Ráadásul nem csak az időddel rendelkezik, de gondolom, megkínálod egy kávéval, szendviccsel, egy itallal.

Kidobsz az életedből éveket a kukába.

2020. márc. 3. 03:41
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Fiatal koromban én még főztem is egy ilyen vén baromnak...Felzabálta az összes kajámat, (mef se kérdezte, nekem marad-e, tudta, higy diák vagyok, nem élek nagy lábon) kielégítette a vágyait, aztán pocakosan, böfögve rohant haza a feleségéhez. Még mindig magamat szidom, hogy lehettem ilyen elvakult és hülye, hogy hagytam magam ennyire kihasználni 😪
2020. márc. 26. 14:14
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Hát a nevében benne volna, hogy szeret... ezért tehát elvárható bármiféle kedvesseg.!
2020. márc. 30. 09:01
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nem normalis, es sajat magat minositi
2020. márc. 30. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Te prosti vagy akkor nem szerető.

Te mit adsz a pasinak a P..n kívül?

dec. 13. 06:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák,én segitem ha tudom! 47F
dec. 13. 07:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem érsz neki annyit, hogy bármit is adjon neked. Csak kihasznál:(
dec. 15. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!