Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez álszentség a párom részéről?
Másokkal flörtöl üzenetben, egészen odaáig, hogy ki is veri rá, mikor én próbálok írni neki ilyesmit, akkor lerendez egy "oke"-val.
Kérdezgeti, hogy hát hogy van az, hogy én mostanában cigizek, és képtelen bevallani, hogy neki is van egy pakkal a szekrényében.
Ba*szogat amiatt, hogy milyen barátaim vannak (sokan közülük depressziósak, vagy valamilyen mentális problémájuk van) az övéit meg kibeszéli nekem a hátuk mögött, és látszik, hogy úgy igazán egyiket sem kedveli.
Ezeket a dolgokat ti álszentségnek hívnátok? (Még van pár ilyen de nem írom le)
Ilyenkor felmerul bennem hogy de jo lenne ha en lehetnek az ilyen csajokkal es nem egy olyan pasi aki nem erdemli meg oket... Aztan rajovok hogy annyira nem becsulod onmagad hogy rosszabba tenned az eletem mintha nem volnal nekem.
Szoval azt gondolom hogy ellesztek ez utan is ugy ahogy eddig elvoltatok
Én nem álszentnek hívnám a "párodat", hanem egy szarh@zi roh@déknak.
Nehogymár eltűrd neki, hogy mindenért cseszegessen. ..Amúgy meg hidd el, téged is ugyanúgy kibeszél a hátad mögött. Mert aki a barátaival megteszi ezt, az veled is meg fogja. Nyilvánvalóan nem dícsér halálra a haveri kör előtt...(Szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!