Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok ajanlani elengedési technikát szakitas utan?
Figyelt kérdés
2,5 éves kapcsolatnak lett vége. Muszaj túllennem rajta, de egyszeruen felemészt.2020. márc. 1. 15:38
1/14 anonim válasza:
Keress egy csajt a rosszlányokon, az majd kiveri a dolgot a fejedből (is) :D
2/14 Noren1989 válasza:
Ha meg véletlen nő vagy, akkor irány a tinder, vigaszkufirc és hadd menjen az élet tovább.
3/14 anonim válasza:
Csaj vagy?? Ha igen majd én megvigasztallak! ;)
21/F
4/14 anonim válasza:
1: Adom, egyből kiment a fejemből az egész, a csaj meg még egy hónap után is szenvedett haha (pedig ő dobott meg ő sértegetett, nem is értem). Ezt a technikát legközelebb is alkalmazni fogom.
5/14 A kérdező kommentje:
26 éves nő vagyok. Értelmes valaszokat várok, és segitseget.
2020. márc. 1. 16:06
6/14 anonim válasza:
Nekem is 3 hónapja lett vége a kapcsolatomnak.
Én most próbálom úgy felfogni, hogy nem kellettem neki, ez az ő döntése nem erőszakolhatom rá magam. Tudom, hogy tuti, hogy hiányzok neki és fogok is meg minden amit adtam neki, de ő mondott le rólam. Legyen boldog, én is megleszek valahogy.
8/14 anonim válasza:
Idő, idő, idő.
Foglalkozz magaddal, próbálj ki új hobbit, barátkozz emberekkel (nem kapcsolati célból). Én azt a filozófiát követtem, hogy olyan életet alakítsak ki, amit szeretek nagyon. Egy idő után vissza se tekintettem, olyan jó volt a jelenben lenni.
9/14 anonim válasza:
Én videókat néztem az elengedesrol megbocsatasrol heteken keresztül. Engem ez segített át a nehezen. Próbáld ki.
10/14 anonim válasza:
Esetleg Matthew Hussey videóit nézegesd, vannak olyanok, amelyek segítenek az elengedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!