Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy a párom kettesben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a párom kettesben utazgat oszkáros lányokkal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden héten 2x ez van. Ráadásul korabeliekkel, és csomoszor csak kettesben utazgatnak 250 km-t, ami alatt beszelgetnek, (ami nem lenne kötelező) nekem ez olyan mintha ismerkedne, mert érdeklődik az életükről. Fordított esetben ha én hirdetnék és egy korombeli férfi jönne, kettesben mennék ilyenekkel többször, kifutna a világból, bekattanna.
2020. márc. 1. 11:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, csak ti nem ismeritek hogy milyen. Neki mindegy ki az, ha lát potenciát a csajban, akkor megy rá.. én mint írtam fordított esetben nekem ő eztcmeg se engedné.. hogy kettesben vigyek valakit / utazzak valakivel..
2020. márc. 1. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig csak lányok foglalnak? Az azért érdekes. Néha én is meghirdetek utat, de teljesen változó az is, hogy hányan jönnek, és a nemek aránya is. Többször utaztam már egy férfivel is (én is férfi vagyok), de olyan is volt, hogy rajtam kívül 4 nő ült a kocsiban. Hozzá mindig csak nők foglalnak helyet? Ha nem, akkor szerintem nincs min problémázni, ha így jön ki, hát így jön ki.
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Kettesben el lehet engedni az árat, ha úgy van kis megállóval bárhol. Szerinted, miért csak kettesben oszkározik? Ne legyél már buta ez így megy.
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

Be lehet allitani h csak noi utasok...

Azt is h csak 1 szemelyt visz...

Szerintem megkefeli oket a vegen vagy szopas lesz a vege

2020. márc. 1. 12:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

250 km alatt beszelgetnek(ami nem lenne kotelezo)

Elvarnad, hogy csendben uljon a parod 250 km-en keresztul ?

Egy kapcsolat fontos alkotoeleme a bizalom. Ha nincs bizalom, akkor miert vagy vele ?

2020. márc. 1. 13:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Most ne haragudj, de ha azt írod, hogy amúgy rámegy csajokra, ha tetszik neki - oszkáron kívül is -, akkor mi az istenért vagy vele?
2020. márc. 1. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az utolsó hogy ebben neked mi is a jó hogy ő udvarokat téged meg korlátoz mintha a tulajdona lennél?
2020. márc. 1. 13:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, csak ti nem ismeritek hogy milyen. Neki mindegy ki az, ha lát potenciát a csajban, akkor megy rá.. "

Ha zavar mi a fenének vagy vele?!!!

2020. márc. 1. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!