Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért beszél más lányokkal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél más lányokkal és tudomást sem vesz rólam, amikor kettesben vagyunk?

Figyelt kérdés
A párommal 1 hónapja költöztem össze. Az elején nagyon jól el voltunk, sokat foglalkozott velem, soha nem nyomkodta a telefonját a társaságomban, azonban az utóbbi időben csak a telefonjával foglalkozik, hozzám sem szól, más lányokkal beszélget és szinte folyton mesél nekem róluk . Nem nézegetek bele az üzeneteibe, de látom amikor felugrik az értesítése, és ő azonnal nyúl a telojáért. Tegnap pedig egy lánnyal beszélt facebookon és mondta nekem, hogy a lány egy régi barátja és nagyon aranyos . A lány írt rá, egy szívességet kért, hogy koptasson le egy pasit, aki nyomul rá. A lánynak elvileg van barátja szóval alapból nem értem, hogy miért az én páromat találja meg ezzel.
2018. szept. 23. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért, mert amíg nincs ló jó a szamár is. Addig kellesz, amíg nem talál jobbat. Megsúgom, hogy szerelmes férfi nem ilyen.
2018. szept. 23. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Tudasd vele, hogy zavar! Nem féltékeny vagy, de igenis tiszteljen meg a figyelmével. Normálisan közöld vele. Egyébként meg ha nem válik be te is csináld ezt! Rögtön idegesiteni fogja hidd el!! Csak kamuzd, hogy ezzel azzal levelezel, ha nincs kivel. Mosolyogj mindig ha telóddal játszol.

Ha nem érdekli, akkor őt sem érdekled! Lépj! Ne várd meg meg ő lép! Megalázó!

2018. szept. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!