Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom sajnál tőlem mindent? 29L
Nagyon személyes téma, sokat néztem utána de nem tudom mit kellene tennem.
Van egy barátom pár hete aki jól keres és a szüleitől is mindig kap nagyobb összeget és melle havonta rengeteg pénzt költ magára meg autóra, ruhákat stb.. meg akaratos velem és kovetelozik például ha együtt vagyunk úgy mondja hogy ezt meg azt akarja. Nekem a felehez semmi kedvem nincs mert nem vagyunk állatok. És ha én kerek tőle valamit húzza a száját vagy azt mondja hogy nincs pénze rá mikor amit kerek hosszú távra kb 1/10 - e amennyit költ ha csak együtt vagyunk pár napra.. szerintem kihasznál és igazán jól esne ha a kedvembe járna. Pénz sosem kertem tőle mert van munkám meg nem szeretnek. Kisfiammal is ilyen önző szóval nemtudom mit kellene tennem.
Elhagyni, vagy hogy vegyem rá hogy ne legyen ennyire irigy velünk szemben és használjon ki ameddig ki szépen elelunk de ő úszik a pénzben.Köszönöm a válaszokat előre is!
Gondolom nem szeretné, hogy kihasználják
Pár hét után azért még ne várd el tőle, hogy mindent megvegyen azért mert jól all anyagilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!