Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom mindent megvesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindent megvesz nekem és nem tudom, hogy miert?

Figyelt kérdés
Lassan 4 honapja vagyunk egyutt és minden amit szeretnek megvesz nekem nem tudom ,hogy miert a barataim azt mondtak mert le akar velem fekudni.

#szerelem #ajanadek
2020. febr. 4. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne higgy nekik

😀

2020. febr. 4. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

préselj ki belőle amit lehet, aztán feküdj csak le vele

hátha otthagy

2020. febr. 4. 21:05
 3/7 boma204 válasza:
100%

Lehet, hogy így fejezi ki a szeretetét.

Mindenkinek van szeretet nyelve. Van, akinek a szívesség, szép szavak, érintés, ajándék stb..

2020. febr. 4. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
:D Mert le szertne veled feküdni :P Amúgy lehet, hogy normális és szeret :D a barátaid pedig magukból indulnak ki, ne hallgass rájuk ;)
2020. febr. 4. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Most nem azért, de logikus hogy le akar feküdni veled nem? A párok általában szoktak olyant is :D
2020. febr. 4. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolathoz ez hozzátartozik.:) Max annyi lehetséges, hogy te még nem akarsz és sietteti a barátod, lehet valami ilyesmire gondolnak a barátaid. De ezt neked kéne tudni, hogy sietteti-e, vagy sem. Ha nem, akkor nyilván csak szimpla kedvesség és a tenyerén akar hordozni, ami egy szép dolog.:) 18L
2020. febr. 5. 00:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Le akar veled feküdni, micsoda szentségtörés. :D
2020. febr. 5. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!