Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizzak meg benne?
Ne legyél már ennyire naiv.
Kizártnak nem kizárt, az 5-ös lottót is megnyeri néha valaki...de itt mindenki tapasztalata és a környezetünkben történt dolgok alapján szerintem kizárt, hogy megváltozzon.
Ráadásul az az alaphozzáállása, hogy minden nő ku.va?? Te is az voltál, de MIATTA normális nő lettél?? Te komolyan ilyennel akarod összekötni az életed?? Csendesen, szeretettel kérdezem: tényleg úgy gondolod, hogy te annyit érsz, hogy egy ku.va vagy aki egy férfitól lett jobb nő? Milyen érzés ebbe belegondolni?
Miért keres? Mert elérhető vagy, bármit meg lehet veled tenni, érzi, hogy akármit is csinál te úgy fogsz táncolni, ahogy ő fütyül.
Miért akar elvenni? Lehet, hogy állampolgárság kell neki...honnan jöt ez a jó ember amúgy?
Tutira muszlim a "párod", de ha nem muszlim, magyar férfiben is találsz ilyet aki húzd meg-erezd el játszik.
Nem értem mit nevezel ezen párkapcsolatnak? Ez az ember be akart törni téged, de amint hozzámész, garantálni tudom, hogy te otthon fogsz szolgát játsazni, szülöd majd a gyerekeket, ő meg fűval-fával fog félred.ni, mert Ő megteheti. De te annyira akarod ezt a kapcsolatot, hogy tűrni fogsz mindent. Ismerek ilyen nőket, naponta friss inget vasaltak, friss terülj terülj asztalka minden nap, gyerekeket nevelgettek, közben azt sem tudták egész nap mit csinál a férjük. Mert a magyar nő olcsó ezeknek a fickóknak, nincs mögöttük egy védő család, ráadásul a nőn keresztül egyenes út vezet Európába és az állampolgársághoz (ha van gyerek akkor csak 5 évet kell kibírjon). Egy ilyen nő az álma, akit ugráltathat, de ha a nő veszekedni merészel akkor pár napra, hétre más nőnél húzza meg magát. Ébredj föl, dobd ki, ez az ember sohasem szeretett, csak valamilyen érdek fűzi hozzád. Tudom, hogy se látsz, se hallassz most, de évek múlva majd emlékezni fogsz a szavaimra, de akkor késő lesz, mert attól fogsz rettegni, hogy elviszi a gyerekeidet, inkább vele maradsz.
És mégis hol van előírva neked,vagy neki,hogy ripsz-ropsz össze kell házasodni és gyereket csinálni?.
Az irásodbol az jön le,hogy nem akarod elengedni.Hát ha igy érzel,akkor ne tedd!Legyetek együtt,és majd bebizonyosodik,hogy megváltozott e,vagy nem.Így honnan tudhatod? Ha csapodár maradt,azt ugysem tudja titkolni sokáig.Az ilyen ember nem bírja ki ,és lebukik gyorsan.
Ha viszont meg se probálod,akkor meg örökké ott marad egy kérdőjel!
Én hiszek benne,hogy az ember felfogása változik,mivel mindig új tapasztalatokkal,gondolatokkal bővül.Ne mások véleményére alapozz,hanem a saját szemednek higgy!
Ha vele maradsz, akkor nem lehet sajnálni téged.
Ha vele maradsz akkor ne panaszkodj ne sírdogálj, szépen csendben viseld el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!