Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy h megtaláltátok a "Nagy Ő"-t? Ha igen akkor téleg ő lett az igazi?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 13:29
11/13 anonim válasza:
mikor kisebb voltam (13 éves) akkor volt egy 19 éves pasim...:) naiv voltam azt hittem ő a nagy ő de örülök hogy nem történt vele szexuális kapcsolat stb...:) de most azóta eltelt 3 év...együtt vagyok a "Nagy Ő"-vel...:) 8 hónapja :)
12/13 anonim válasza:
13:34-es vagyok. Köszi szépen, aranyos vagy!:)
Azt kívánom, mindenki találja meg a nagy Ö-t mert igenis létezik, csak rá kell érezni! Én sem hittem benne, de mégis jött az érzés, és az ö részéröl is, kölcsönösen tudtuk, hogy egymást kerestük. Mindenkinél máskor jön el, tudni kell észrevenni. Sok sikert kívánok nektek!:)
22/L
13/13 anonim válasza:
hát remélem létezik, én legalábbis hiszek benne, hogy ha megtalálom nem kell majd más és kölcsönös lesz az érzés.
mivel eléggé válogatós vagyok és nehezen ismerkedek ezért csak egyszer fordult elő, hogy nagyon-nagyon azthittem, hogy talán Ő lesz a nagy Ő, de aztán csúnya vége lett mielőtt elkezdődött volna.
gratulálok a 22 éves lánynak akinek bekötik a fejét. legyetek boldogok!
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!