Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van?
Figyelt kérdés
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Amikor még nem voltunk együtt,akkor is rengeteg időt töltöttünk együtt,nála aludtam akár hétköznap is. Múlt héten kifakadtam neki,mert itt volt kb a szomszéd utcában és nem jött be hozzám,amikor hazaért megkérdeztem miért nem jut eszébe magától,hogy bejöjjön hozzám? Mondta,hogy most fáradt. Érdekes..ahhoz nem fáradt,hogy a haverjához átjöjjön. És akkor mondtam neki,hogy én nem szeretek nélküle aludni és hogy, ha már 1-2 este kimarad hiányzik. Tegnap sem jött át hozzám,mert fáradt és beteg is vagyok. Érdekes én akárhányszor fáradt vagyok megyek hozzá,mert vele akarok lenni..amúgy általában majdnem minden nap együtt alszunk,de szinte mindig én mondom,hogy jön vagy menjek és úgy érzem hogy csak én erőltetem ezt az egészet...szerintetek igazam van? Mit csináljak?
Igazából mi napközben nem szoktunk beszélni,dolgozik, ha pedig hazaér utána folytatja és dolgozik tovább otthon. Megvárom olyankor,amíg ő ír vagy én írok este mizujs vele. Egyáltalán nem érzem ragacsnak magam. Csak az van,hogy kb mindig én megyek és én hozom fel mikor találkozzunk és én ezt unom. Ha ő itt van az 5 házzal levő kocsmában sosem írja,hogy kicsim akkor beugrok egy puszira vagy valami, ő akkor ír amikor hazaér,hogy ja amúgy itt voltam. És ez engem bánt és úgy érzem nem vagyok fontos. Ha úgy van hétvégén is a barátaival elmegy nem szólok,menjen. De ha van lehetőségünk,mert közel lakunk igenis szeretnék vele minél többet együtt aludni és ez h fáradt olyan kifogás...én is az vagyok,járok edzeni,napközben dolgozok és tanulok,de ha arról van szó,hogy együtt legyünk akkor megyek. És hiába próbálok beszélni vele,sosem mondja meg normálisan ő mit akar😌
2020. febr. 26. 15:28
12/19 anonim válasza:
Nem veszed észre, hogy nem is akar veled lenni?
2020. febr. 26. 16:21
13/19 A kérdező kommentje:
Én is úgy éreztem,de megkérdeztem tőle és azt mondta ez hülyeség...
2020. febr. 26. 16:25
14/19 anonim válasza:
"úgy érzem hogy csak én erőltetem ezt az egészet...szerintetek igazam van?" igen, igazad van, csak te erolteted ezt az egeszet es ha tovabb erolteted, elobb utobb el fog menekulni a pasid.
"És ez engem bánt és úgy érzem nem vagyok fontos." a hiba a te fejedben van
elkepzelsz egy vilagot, amiben a pasid minden este hozzad bujik, de ez a vilag NEM egyezik a valosaggal es ezert te besertodsz es ba$zogatod a pasidat, aki nem abban az alomvilagban el, amit te elkepzelsz magadnak es te meg ezert ot hibaztatod
felteteleket szabsz, ami hiaba; ugy gondolod attol leszel a sracnak fontos, es te is attol fogod fontosnak erezni magad, ha minden este egyutt alszotok...
fiatal vagy meg nagyon, idovel majd rajossz, hogy ez nem igy mukodik...
2020. febr. 26. 18:36
15/19 anonim válasza:
Kaptál tízen egynéhány egységes választ, hogy sok vagy, hogy nem hagysz magánéletet a párodnak.
Minek emeled ki a kérdést?
Hányan írják még le, hogy elhidd!
2020. febr. 28. 16:16
16/19 anonim válasza:
Azt kéne megértened hogy nen minden ember olyan mint te. Attol meg hogy te faradtan is szivesen van veles attol meg ez nem biztos hogy rá is igaz.
Amikor én faradt vagyok 4 dolog szokott segiteni:
•parommal összebújunk megnyugszom
•találkozom haverokkal megiszunk egy sört kibeszéljuk a magán életünket amiben pl a parjaink is benne vannak
•egyedul, csendben, nyugiban, magányban akarol lenni ( ez a leggyakrabb)
•ha agyban faradok el rohadt jó elmenni edzeni kicsit.
Nalad pl csak az első letezik, ami baj.
Nála letezik az is hogy az esne eppen jol hogy egyedul van vagy soroznek a habeverokkal.
Ennyi.
Es az hogy ott van a kozelben es nem uvrik fel egy puszira ..ne mar basszus nem kell 5 perce rogton talalkozni ha egy keruletben laktok. Ebben mered hogy mennyire fontos neked? Hiba!
2020. febr. 28. 16:43
17/19 anonim válasza:
Az első 10 válasz offos. Én is ki lennék akadva teljesen. Szerintem különféle embertípusok vannak, és ti nem illetek egymáshoz. Lapátold ki.
2020. febr. 28. 16:43
18/19 anonim válasza:
Neki sok vagy a párod nem akar mindenáron és minden este veled aludni és igen te erőlteted.Te jobban oda vagy érte mint ő érted.Nem is értelek miért ragaszkodsz ennyire hozzá ha te nem azt kapod amit vársz vagy amit adsz
2020. febr. 29. 08:46
19/19 anonim válasza:
De idegesitő lehetsz, ettől a követeelőzéstől most mit vársz? Azt kell elfogadni amit kapsz. Ettől csak menekülni fog. Önző vagy! nem tudod elfogadni, hogy nem mindenki lehet olyan mint te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!