Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van?
Figyelt kérdés
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Amikor még nem voltunk együtt,akkor is rengeteg időt töltöttünk együtt,nála aludtam akár hétköznap is. Múlt héten kifakadtam neki,mert itt volt kb a szomszéd utcában és nem jött be hozzám,amikor hazaért megkérdeztem miért nem jut eszébe magától,hogy bejöjjön hozzám? Mondta,hogy most fáradt. Érdekes..ahhoz nem fáradt,hogy a haverjához átjöjjön. És akkor mondtam neki,hogy én nem szeretek nélküle aludni és hogy, ha már 1-2 este kimarad hiányzik. Tegnap sem jött át hozzám,mert fáradt és beteg is vagyok. Érdekes én akárhányszor fáradt vagyok megyek hozzá,mert vele akarok lenni..amúgy általában majdnem minden nap együtt alszunk,de szinte mindig én mondom,hogy jön vagy menjek és úgy érzem hogy csak én erőltetem ezt az egészet...szerintetek igazam van? Mit csináljak?
Nem biztos, hogy nem akar veled lenni és csak Te erőlteted - könnyen lehet, neki csupán picit több szabadság kell, szeretne egy-egy estét a barátaival tölteni.
2020. febr. 26. 10:34
2/19 anonim válasza:
Amit leírtál, az már szinte fojtogató.
Nem kell minden percet együtt tölteni.
2020. febr. 26. 10:36
3/19 anonim válasza:
miben van igazad?
ő nincs úgy oda, mint te érte
2020. febr. 26. 10:38
4/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon rátelepedsz. Hagyj neki levegőt. Foglald el magad a dolgaiddal.
2020. febr. 26. 10:43
5/19 anonim válasza:
Szerintem kicsit ragacs vagy. Amúgy is most beteg vagy, hadd ne kelljen már elkapnia tőled, ha nem muszáj.
4 hónapja vagytok együtt, 1-2 este nélküle nem baj.
2020. febr. 26. 10:48
6/19 anonim válasza:
Te erőlteted magadat. Hamar meg fog unni nagyon.
2020. febr. 26. 10:49
7/19 anonim válasza:
A leirás alapján nekem a kedvenc kispárnád jutott róla eszembe! 😀
Nem értelek miért vagy kiakadva. A barátokra vagy féltékeny? Vagy tilos látogatnia a barátait? És ha utána haza akart menni mert rég takarított otthon, mert csak akkor érne rá mikor nálad alszik? Bár kevés az info csak az alvás problémádat ecsetelted olyan mintha valami altató gyógyszer lenne a pasid. Mivel fáradt volt nyüg lett volna ha nyammog rajta következő nap, mert ugye ő a kedvenc kispárna vagy altató.
Hagyni kéne mindkettőtöknek szabad teret a kapcsolatban egy kicsit nekem ez jön le.
2020. febr. 26. 12:56
8/19 anonim válasza:
Kicsit "sok" vagy, ne telepedj rá. Keress egy új hobbit, olvass stb.
2020. febr. 26. 13:11
9/19 anonim válasza:
Az, hogy egy estét kihagy, komolyan elegendő neked ahhoz, hogy "kifakadj"? Nőként mondom, hogy nem bírnám ki, ha valaki ennyire a seggemben akarna lenni, és szerintem hosszabb távon ő sem fogja. Főleg, ha ilyen számonkérő stílusban adod a tudtára, ha valami nem tetszik neked.
2020. febr. 26. 13:12
10/19 anonim válasza:
Túl ragaszkodó vagy. Hagyjál több szabadságot neki és több "én" időt, vagy el fog menekülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!