Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi háromszög? Tapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög? Tapasztalatokat szeretnék kérni a szerető szemszögéből. Hogy alakult a kapcsolat, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

2020. febr. 25. 23:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem egy tervezett viszony volt, hogy na akkor én keresek magamnak egy nem függetlent szexkapcsolatra... csak így alakult, munkahelyi kollegális viszonyból először barátság, majd több. Ő 20 éve házas, én egyedül vagyok. Kialakult köztünk egyfajta érzelmi kötődés, és erős bizalom is a hónapok során, de tudom, hogy ő nem szerelmes, én az vagyok. Majdnem egy éve tart, akármi is lesz a vége, akárhogy alakul, én sosem tálalnék ki náluk otthon.
2020. febr. 26. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
Mielőtt fizikailag bármi történt volna közöttünk, elmondta a feleségének, hogy el akarja hagyni és köztük vége. Utána jöttünk össze valójában, viszont mint megtudtam, folyamatosan visszajárt a feleségéhez is, párhuzamosan volt együtt kettonkkel. Végül inkább visszament a feleségéhez, mert a mi kapcsolatunk mellett képtelen volt teljesen elkötelezni magát.
2020. febr. 26. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem olyan vicces amikor az ilyenre szerelmi háromszögként utalnak... Hol van ebben szerelem könyörgöm? Ha a párját csak kicsit is legalább tisztelné, pláne ha szeretné már nem kúrna félre. Ha a szerető nem csak üríteni kéne neki akkor már rég együtt lenne vele egy komoly kapcsolatban. Ez nem szerelmi háromszög. Egy egy nagyon szar, végét járó kapcsolat, egy gerinctelen ember meg egy buta, naív szerető aki azt hiszi jelent bármit is a másiknak.
2020. febr. 26. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
12-es itt olvastam ilyen kérdést pasi részéről. Tök ugyanezeket írta, de neki a kolleganője volt akivel összeköltözött rövidebb időre majd visszament az asszonyhoz.
2020. febr. 26. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor gyerekek is vannak a történetben, akkor igenis lehet szerelmi háromszög, ami nem a gerinctelenségről szól.
2020. febr. 28. 00:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es, belinkelnéd? Amúgy mi is kollégák voltunk.
2020. febr. 28. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!