Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszög?
Figyelt kérdés
Előre is kérek mindenkit h ne ítéljen el nagyon! Bele zúgtam egy srácba akinek van barátnője. És akkor még nekem is volt barátom. Az elején egyáltalán nem is gondoltam rá úgy, csak haverok voltunk. Aztán valahogy elkezdett egyre bensőségesebb lenni a viszony. Mindig érdekelte amit mondok, elég sok mindent megbeszéltünk. Míg végül odáig jutottunk h megkérdezte h nem lenne- e kedvem vele arra? Már az elején letisztázta h nem akar tőlem semmi mást. A barátom állandóan kiabált velem, semmi nem ment jól a melóba sem. Így hát bele mentem. Aztán egyszer csak azt vettem észre h bele szerettem. És h a barátom iránt nem éreztem így soha. Végül a barátommal szakítottam, a másik sráccal is megszakadt a kapcsolatom,de nem bírom őt kiverni a fejemből. Egyszerűen hiányzik. Pedig megbeszéltük h nem lesz köztünk semmi. Azóta az akkori barátom pár hónap után felkeresett. Egy csomó mindent megbeszéltünk. Már nem ordibál és tudom hogy még mindig szerelmes belém de én még nem léptem túl azon a másik srácon. Lehet h a volt barátom most tökéletes férfi lehetne számomra, de úgy érzem egyszerűen önzés lenne tőlem újra össze jönni vele. Ha ezt egyszer megtudtam vele tenni akkor lehet h 1 év és jön egy másik srác aki már szingli lesz és ugyanezt érzem majd iránta. Akkor nem lenne önzés tőlem hogy keressen magának egy olyan lányt aki tényleg úgy értékeli ahogy megérdemelné? Vagy próbáljak meg adni egy esélyt a kapcsolatunknak hátha tényleg megváltozott és már nem lesz olyan mint régen? Azt nem valhatom be neki hogy miért hezitálok annyira, mert nem akarom tönkretenni a másik srác kapcsolatát azzal, h a volt barátom hátha elmondja a barátnőjének és tönkretenném a kapcsolatukat. A válaszokat előre köszönöm.2018. jún. 5. 12:31
1/7 xKakashix válasza:
ezt hívják úgy hogy szar ügy :D de komolyra fordítva ha nem akarod, hogy tönkremenjen a másik srác kapcsolata akkor pont emiatt kéne elfelejtened őt és továbblépned, a volt pasidnak meg szerintem adjál egy esélyt, de csak akkor ha úgy érzed te is igazán szeretnéd, ha csak azért jönnél vele össze mert éppen nincs senkid akkor inkább hagyd az egészet, mert akkor fog az jönni, hogy az első pasival meg fogod csalni annak meg megint nincs semmi értelme, jól gondold át, hogy mik kavarognak a fejedben szépen rendezd el a gondolataid és azután döntsd el, hogy mit is szeretnél igazán
3/7 anonim válasza:
Én nem mennék vissza az exhez a helyedben. Akinek olyan a természete,hogy állandó kiabálással oldja meg a konfliktusok,az nem fog csak ùgy hipp-hopp megváltozni. Az csak a hab a tortán,hogy bele is szerettél mellette másba. Akkor meg tényleg minek? Zárd le inkább ezeket a kapcsolatokat és kezdj tiszta lappal. Szerintem.
4/7 anonim válasza:
Nem véletlen lett vége. Nemcsak amiatt, hogy te újra elbizonytalanodnál, hanem a volt barátod is csak ideiglenesen lenne normális veled. Az ilyen agresszív hajlamú emberek nem tudnak megváltozni. Mindig ilyenek maradnak. Maximum ideiglenesen lenne más. A srácon is túl kell lépned, ha ő kijelentette, hogy csak szexet akar tőled. Nem fog kilépni a kényelmes kis kapcsolatából. Ne miattad legyen vége, ha véget ér a kapcsolatuk. Mert biztos, hogy vége lesz. Csak addig még pár emberrel megcsalja a barátnőjét. De ha hajlana is a kapcsolatra veled, mi a garancia, hogy téged nem fog összevissza csalni?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat. Az ember tudja hogy mit kéne tennie, csak valahogy szüksége van a megerősítésre. Az ismerőseim közül meg nem beszélhetem ezt meg senkivel, mert ugyebár nem tudhatom hogy valaki mikor szólja el magát vagy mondaná el direkt. Sajnos az emberek meg ilyenek hogy szeretik a pletykát. És köszönöm mindenkinek hogy nem lehúztatok hanem érdemben szóltatok hozzá a dolgokhoz. Köszönöm
2018. jún. 5. 13:21
6/7 anonim válasza:
Itt az ideje tiszta lapot nyitni. Egyik srác sem megoldás, vond le a következtetéseket, tanulj belőle... sajnálom.
7/7 anonim válasza:
Szerintem pedig a régi pasiddal kellene kibékülni és átbeszélni mindent ami történt.Ha régóta voltatok együtt mint mi (8 év) természetes hogy nem olyan mint a legeslegelején.Voltam hasonló szituációba de rájöttem hogy a másik srácnak csak arra kellettem amire te, de mi kibékültünk és azóta is együtt vagyunk ennek már 5 éve, mert megbocsájtott így azt tanacsolnám hogy beszéld meg vele a történteket és ha igazán szeret megbocsát neked.Mi 9 hónapot voltunk külön, mikor beszéltünk erről elhordott mindennek de tudtam hogy szeret ezért egyik fülemen be másikon ki alapon beszéltem vele de elmondtam mi történt hogy tiszta lappal tudjuk kezdeni és ne hazugságok közepette.Szerintem mindig az egyenes beszéd a járható út nem a taktikázás és a félre beszélés.Mára odáig jutottunk hogy megbízik bennem, van két szép gyerekünk és annak elenére hogy külön voltunk 9 hónapot már 13 éve vagyunk együtt és talán ennyire sosem szerettem pedig vannak idegörlő szokásai neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!