Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok folyton állatkhoz hasonlítana titeket?

Figyelt kérdés

Sajnos(?) nálunk ez egyre gyakoribb jelenség lett és őszintén nem tudom mire véljem.

Konkrétan az van, hogy szinte minden alkalommal mikor beszélgetunk valamilyen állatnak nevez engem. Én vagyok a nő...pl reggel felkelünk, hozzá bújok, számomra romantikus pillanat lenne, majd ő rámnéz és: "kis békám", majd kifejti, hogy olyan gülü szemeim vannak pont mint egy békának. Aztán elég sokszor voltam már majom is, zsiráf, strucc, láma, ma este pedig kakadu. Rákérdeztem miért pont az, és azt mondta mert vicces fejem van. Minden állathoz tud valahogyan hasonlítani.

Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de komolyan kezd már zavarni. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy szerintetek ez normális, jelenthet valamit vagy én fújom fel? Hölgy társaim ti ehhez hogy viszonyulnátok?

Jogosan mondhatjátok, hogy én kell tudjam mennyire vicc vagy komoly, hisz 5 éve együtt vagyunk. Az az igazság, hogy régebb nem volt ez, nem tudom mire vélni...és már az is eszembe jutott, hogy megunt, már nem tetszem neki, ezert egyre jobban eszreveszi a hibáim ami zavarja őt és így teszi szóvá viccesen. Ezek mellett kifigurázza a mimikám is, bármilyen fejet vágok ő leutánoz és csúnyábban csinál, állítólag én is olyan hulye fejeket vágok és azért.

Jogosan hihetem ezt,vagy csak női túlagyalás áldozata lettem? Sajnos nálam ez megöli a romantikát, bármennyire is nem akarom.

Hálás lennék ha írnátok véleményt! 22n

(Nem vagyok azért csúnya sem,mielőtt valaki ezzel indokolna😄)

2020. febr. 25. 00:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amúgy én kaméleonnak nevezném, mert mindig váltogatja az állatneveket. :D

De a lámáért haragudnék, mert az angolul is sértés.

Akkor már nevezhetne alpakának. Az alpaka békés és barátságos jószág a láma területét védő típus és köpköd, amit én nem csinálok, maximum fogmosaskor. :D

De hogy jelezzem pl. a brit királynőt is cabbage-nek hívja a férje már kb. 50 éve. :D

2020. febr. 25. 09:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja 10-es és 11-es voltam.
2020. febr. 25. 09:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Na jo. Ez durva.
2020. febr. 25. 16:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez igy tok rendben van. Ugyanakkor komoly problema, hogy valtogatja az allatneveket. Nekem ebbol az jon le, hogy megcsal, azaz tobb noje van. Ugyanis reggel meg a sajat neveden szolitott, azaz hogy “beka”, de aztan napkozben tobbszor is nyilvan elszolta magat es a tobbi partnere nevet kezdte el tevedesbol mondani: eloszor a majmot, utana a zsirafot, utana a struccot, majd a lamat, vegul pedig a kakadut. Tuti, hogy ezek a tobbi partnerenek a nevei. Na mar most hogy ezek tenyleg allatok, vagy inkabb nok, akiket igy becez, az ennyi informaciobol nem derul ki szamomra. Ugyanakkor te kozelebb kerulhetsz a megoldashoz, ha valamelyik nap - amikor azt hiszi, otthon a toban furodgetni es kozben legyeket fogni - koveted es megnezed, nem-e valamelyik kozeletekben levo alllatkertbe megy, ahol is az altala felsorolt partnereit latogatja meg. Ha viszont nem oda megy, akkor nyilvan nem a valodi allatokkal csal meg, hanem ezek csak a baratnoi becenevei! Legyszives jelezz majd vissza, ha kiderult, melyik verzio a valosag!
2020. febr. 26. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:

14-es neeeee! :'D

Szimplán szerintem vagy szakmai ártalom, vagy ennyire imádja az állatokat, hogy a barátnőjét hasonlítgatja, vagy szimplán bunkó és csipkelődik ilyen nevekkel!

2020. febr. 26. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:

De szerintem a csipkelődés lesz a jó válasz! :D

Ne hagyd magad kérdező, te is kezd el becézgetni vagy mutasd be neki, hogy viselkednek ezek az állatok, és ha netalántán a barát itt kérdez, hogy mi lett a barátnőjével, akkor majd ide irányítjuk ehhez a kérdéshez. :'D

2020. febr. 26. 11:34
 17/17 A kérdező kommentje:

🤣🤣

Köszönöm a válaszokat,jót nevettem valamennyin 😅

A becézgetés sosem zavart, pl az elejétől kezdve nyuszi,nyuszkó voltam mert mindketten szeretjük és irtó cuki. Az utóbbi időben jött képbe a tobbi állat és főként az zavar, hogy hasonlítgat hozzájuk, nem csak becenévként említi meg.

Beszéltünk azóta és elmondta hogy semmi rossz szándéka nem volt vele és azthitte cukinak tartja őket, de ugyanúgy szeret és nem bántana. Lehet amiatt zavart ennyire engem, mert ezek gyakoribbak voltak és a romantika,mikor nőként néz rám háttérbe szorult. Azóta próbál szegény romantikus is lenni, úgyhogy azt hiszem megoldottuk a problémát :))

2020. febr. 26. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!